BtcTurk borsasında son durum: Binance CEO’sundan açıklama!

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Binance CEO’su Richard Teng, geçtiğimiz gün saldırıya uğrayan yerli kripto para borsası BtcTurk hakkında açıklamalarda bulundu. Teng, siber saldırının araştırılmasına yardımcı olduklarını duyurdu.

Dünyanın en büyük borsasının CEO’su, X hesabında yaptığı paylaşımda çalınan fonlardan 5,3 milyon doların üzerindeki kripto varlığı dondurduklarını belirtti:


Binance, BtcTurk’e soruşturmalarda yardımcı oluyor ve şu ana kadar 5,3 milyon doların üzerinde çalıntı fonu dondurdu. Araştırmalarımız ve güvenlik ekiplerimiz, ekosistemi kötü aktörlerden korumaya yönelik proaktif çabalarımızın bir parçası olarak gece gündüz çalışıyor. Konuyla ilgili olarak daha fazla güncelleme sağlayacağız.

Saldırının ardından açıklama yapan BtcTurk borsası, saldırganların sadece sıcak cüzdanlar üzerindeki bakiyenin bir kısmının etkilendiğini, borsa varlıklarının büyük kısmının ise güvenli soğuk cüzdanlarda tutulduğunu ifade etti.

BtcTurk’te çekim işlemleri yeniden başladı mı?

Yerli kripto para borsası BtcTurk, geçtiğimiz gün gerçekleşen siber saldırı sonrası resmi sayfasından bu sabah saatlerinde yeni açıklamalar yaptı. Siber saldırı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten yetkililer, ERC-20 kripto paralarında çekim işlemlerinin yeniden başladığını duyurdu.

btcturk aciklama

Saat 08.06’da yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

Daha önce duyurduğumuz siber saldırı ile ilgili çalışmalarımız Şirket içinde ve ilgili paydaşlar ile birlikte sürdürülmektedir. Tüm ERC20 kriptoparaların ERC20 ağından yatırma ve çekme işlemleri açılmıştır. Siber saldırıya uğrayan kriptopara yatırma çekme işlemleri siber güvenlik ekiplerimizin detaylı çalışmaları tamamlanınca peyderpey açılacaktır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Bitcoin, riskine kıyasla en iyi yatırım aracı oldu

New York Digital Investment Group’a (NYDIG) göre BTC, volatilitesine kıyasla en iyi performans gösteren yatırım aracı oldu. NYDIG Küresel Araştırma Başkanı Greg Cipolarp’nun 11 Ekim’de paylaştığı analize göre Bitcoin getiri bakımından “kalabalıktan” ayrışıyor. Analistler, “Sharpe oranı”nı kullanarak BTC’yi diğer yatırım araçlarıyla kıyaslayarak bu sonuca vardı. Söz konusu metrik finans dünyasında bir varlığın riskine kıyasla performansını ...

Bağlantıyı kopyala