bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,224.82 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,793.03 3.25%
bnb
BNB (BNB) $ 618.96 3.45%
solana
Solana (SOL) $ 177.96 3.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536795 0.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494086 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.17388 6.68%

Binance CEO’su CZ, İstifaları Yorumladı: Değişimin Parçası

Binance CEOsu CZ Istifalari Yorumladi

ABD’de soruşturmalarla sarsılan ve Avrupa’da işleri yolunda gitmeyen Binance, şimdi de istifalarla gündeme geldi. Borsanın üst düzey yöneticilerinin peş peşe istifa ettiği açıklandı. İstifa edenler arasında Hillmann gibi Changpeng Zhao‘ya (CZ) yakın isimlerin olması dikkat çekti. Binance CEO’su CZ ise istifaları operasyonel değişimin bir parçası olarak değerlendirdi.

Binance CEOsu CZ Istifalari Yorumladi Degisimin Parcasi

CZ’den İstifa Değerlendirmesi

Binance CEO’su Changpeng Zhao, şirketteki istifalara ilişkin açıklamalarda bulundu. CZ, kilit yönetici personelin Binance’ten ayrılmasının şirketin olağan personel değişiminin bir parçası olduğunu kaydetti. Borsanın Genel Danışmanı Han Ng, İşletme Direktörü Yibo Ling, Baş Strateji Sorumlusu Patrick Hillmann ve Uyumdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Steven Christie’nin istifa ettiği açıklanmıştı. İstifalara Adalet Bakanlığı soruşturmalarının neden olduğu belirtilmişti.

İşten ayrılmaların FUD olduğu söyleyen CZ, “Her şirkette personel değişimi olur. Haberlerde uydurulan nedenler tamamen yanlış” dedi. CZ, piyasalar ve kripto için kürese ortamın değişmesi ve organizasyonun gelişmesinin işten ayrılmalara yol açabileceğini savundu.

Fortune, Hillmann ve Price da dahil olmak üzere üst düzey pozisyonlarındaki yöneticilerin CZ’nin ABD Adalet Bakanlığı tarafından devam eden bir soruşturmaya verdiği yanıt nedeniyle şirketten ayrıldığını bildirdi. Bloomberg ise İşletme Direktörü Yibo Ling’in de şirketten ayrıldığını duyurdu. Ayrıca ABD’li personelden denizaşırı ülkelere taşınmalarının ya da işten çıkarılmalarının istendiğini belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala