bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,438.53 1.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,938.15 2.57%
bnb
BNB (BNB) $ 568.86 2.77%
solana
Solana (SOL) $ 158.65 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515202 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460096 1.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149913 3.37%

Binance, Hollanda’daki Kullanıcıları Rakibine Yönlendiriyor

Binance Hollandadaki Kullanicilari Rakibine Yonlendiriyor

Hollanda’dan ayrılma kararı alan kripto borsası Binance, kullanıcıları rakibi Coinmerce’e yönlendirmek için çalışmalara başladı. Açıklama Coinmerce tarafından yapıldı. Binance yetkilisi de kullanıcıların güvenli geçişi için görüştüklerini doğruladı.

Binance Cuzdan Adresleri Icin Uyardi2

Binance, Hollanda’dan Çıkarken Coinmerce ile Çalışacak

Binance, kullanıcıları 2020 yılında Hollanda’dan borsa ve cüzdan onayı alan Coinmerce‘e transfer etmeyi teklif etti. Coinmerce CEO’su Jaap de Bruijn, önceliklerinin düzenli bir geçiş olduğunu belirterek, düzenleyiciler tarafından denetlenen bir süreç kapsamında Coinmerce’e ücretsiz olarak aktarabileceklerini sözlerine ekledi.

Borsa, düzenleyici onay alamamasının ardından haziran ayında Hollanda’dan ayrılacağını duyurmuştu. Hollanda, borsaya lisanssız faaliyet gösterdiği için 3,6 milyon dolar para cezası vermişti. Binance, geçen ay yeni müşteri kabul etmeyeceğini ve mevcut müşterilerin 17 Temmuz’dan itibaren para yatıramayacağını açıklamıştı.

Binance, Hollandalı kullanıcıların Coinmerce‘e geçiş yapabilmeleri için çalıştıklarını doğruladı. Borsanın yetkilisi, Hollanda’da hizmet vermek için gerekli yetkileri almaya kararlı olduklarını vurguladı. Borsa, Avrupa’daki diğer ülkelerde de sorunlar yaşıyor. Belçika’da faaliyetleri durdurulan borsa, Almanya’dan lisans alamamıştı. Fransa ise Binance’e soruşturma başlatmıştı. Borsanın euro cinsinden payı yüzde 15’e inmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala