bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,489.89 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,571.24 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 3.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.68 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619548 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646442 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217107 8.74%

Binance, Airdrop Portalını Duyurdu

binance airdrop portalini duyurdu

ABD’li düzenleyicilerle başı dertte olan Binance, yatırımcıları ilgilendiren yeni bir duyuru yaptı. İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük borsası, yeni airdrop portalını erişime açtı.

Binance’ten Yeni Airdrop Portalı

Binance, borsa tarafından desteklenen airdrop‘lara genel bir bakış ve diğer ilgili bilgileri sağlayan yeni airdrop portalını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre kullanıcılar, tek portal üzerinden airdrop’ların ilerlemesini takip edebilecek. Borsa, airdrop platformun düzenli olarak güncelleneceğini bildirdi. Portala daha fazla detayın ekleneceğinin de sinyali verildi.

binance airdrop portalini duyurdu2

En yüksek hacimli borsa Binance‘te halihazırda 15 farklı airdrop etkinliği yer alıyor. Portalda Flare (FLR), Origin Dollar Governance (OGV), Edgeware (EDG), Pundi x Purse (PURSE) Sologenic (SOLO), Songbird (SGB), Boba Token (BOBA), Donie Finance (DON), KeyFi (KEYFI), Mettalex (MTLX), Venus Reward Token (VRT), Neutrino Token (NSBT), Selfkey (KEY) projelerinin airdrop’larına ilişkin bilgiler bulunuyor.

Diğer yandan Binance’in ABD’li düzenleyicilerle yaşadığı sorunlar bitmiyor. Borsanın stablecoin’i BUSD’nin ihracı yasaklanmıştı. BUSD’nin arkasındaki şirkete uyarı gönderilmişti. Ayrıca SEC, Binance US‘in Voyager için verdiği teklife itiraz etmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala