BBVA İsviçre Bankası, Hizmetlerine Ethereum’u da Ekledi

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto paraların benimsenmesi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. BBVA İsviçre, haziran ayından bu yana tüm müşterilerine Bitcoin için saklama ve işlem hizmetleri sunuyordu. Şimdi BBVA İsviçre, kripto para takas ve işlem hizmetleri kapsamını genişletti ve en çok kullanılan ikinci kripto para birimi olan Ethereum‘u saklama ve işlem hizmetleri kapsamına aldı.

BBVA İsviçre Avrupa’da Ethereum Benimseyen İlk Bankalardan Biri Oldu

BBVA İsviçre kripto varlık hizmetini genişletmek için Ethereum‘u hizmet ağına ekledi. Bu ekleme işlemi ile BBVA İsviçre, Avrupa’da Ethereum’u (ETH) benimseyen ilk bankalardan biri oldu. Söz konusu hizmet; New Gen hesabı olan BBVA İsviçre müşterileri Bitcoin ve Ethereum varlıklarını yönetme imkanı elde edecek.

Aynı zamanda BBVA uygulaması üzerinden, bu dijital varlıkları diğer geleneksel yatırımları ile birlikte görüntüleyebilecek. Bunun yanında kripto paraları otomatik olarak euro, dolar veya diğer resmi paralara dönüştürebilecekler.

bbva isvicre bankasi hizmetlerine ethereumu da ekledi 2

Bankanın CEO’suna göre, kripto teklifinin bir parçası olarak Ethereumu ekleme kararı, yatırımcıların çoğunluğu arasındaki ilgiden kaynaklanıyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse BBVA İsviçre; önümüzdeki aylarda dijital varlık teklifini genişletmeye devam edecek. Banka, kendisini dijital varlıklara ve kripto benimseme yolunda ilerleyen, piyasadaki önde gelen tekliflerden biri olarak konumlandırdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Sena Karakılıç

Altın için tamam mı, devam mı?

Hem küresel hem de yurt içi piyasalarda altın yılın ilk dört ayında yatırımcısının yüzünü güldüren değerli bir emtia oldu. Ons altın ilk dört ayda yüzde 22, gram altın yüzde 30 kazanç sağladı. Geçen hafta yüzde 6,45’lik getiriyle bile haftanın en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Konu malum: Ticaret savaşlarının derinleşmesi ve ek gümrük tarifeleri. 2024’ün ...

Bağlantıyı kopyala