bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,891.85 2.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.19 0.55%
bnb
BNB (BNB) $ 591.52 0.45%
solana
Solana (SOL) $ 147.08 2.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504623 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.436279 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148414 5.11%

Avalanche Foundation, yeni teşvik programını duyurdu

avalanche foundation yeni tesvik programini duyurdu

Avalanche Foundation (Avalanche Vakfı), tokenize edilmiş varlıkların değerini göstermek amacıyla, 50 milyon dolarlık bir teşvik programı oluşturuyor. Bu program, “Avalanche Vista” adıyla, Avalanche Blockchain ağı tüm likidite spektrumundaki varlıkların alımını destekleyecek.

Avalanche, Yeni Teşvik Programı Olan Avalanche Vista’yı Duyurdu

Avalanche Vakfı, Avalanche Blockchain ağında tokenize edilmiş varlıkların alımını sağlamak için 50 milyon dolarlık bir teşvik programını hayata geçiriyor. Bu programın amacı, fiziksel dünyadaki nesnelerin blok zincir üzerinde dijital olarak temsil edilmesinin potansiyelini vurgulamak.

Program, “Avalanche Vista” adı altında yürütülecek ve likidite spektrumundaki tüm varlıkları, örneğin öz sermayeyi, kredileri, gayrimenkulü ve emtiaları ele alacak.

Ava Labs Başkanı John Wu, bu konuda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Varlık tokenleştirmesi, sermaye piyasalarının geleceğinin değil, aynı zamanda günümüzün de önemli bir dürtüsüdür.

Son olarak Wu, bu durumun Blockchain üzerinde geliştiren kurumlar arasında büyük bir hız kazandığını belirtti ve Avalanche Vakfı’nın bu adımla büyük bir ilerleme kaydettiğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala