bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,624.31 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.10 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 614.06 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 148.36 2.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529005 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472927 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152173 1.46%

Andrew Tate Kimdir ve Serveti Ne Kadar?

andrew tate serveti ne kadar

Kripto paralara yatırım yaptığı bilinen İngiliz kökenli ABD’li eski kick boks sporcusu Andrew Tate kimdir ve net serveti ne kadar? Bu yazımızda ayrıca Andrew Tate’in kripto para portföyünün bilinen kısmına ve kripto para cüzdanlarına da ışık tutacağız.

Andrew Tate Kimdir?

Andrew Tate, 1 Aralık 1986’da ABD’de doğdu.

İngiliz satranç oyuncusu Emory Tate ile İngiliz bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Tate, dört kez dünya IKSA kick boks şampiyonu olmayı başardı. 2016 yılında 78 – 9’luk ezici bir rekorla emekli olan Tate sonrasında girişimcilik kariyerine başladı.

Çevrimiçi pazarlama, sosyal medya ve emlak alanlarında faaliyet gösteren Tate, Celebrity Big Brother adlı televizyon programına katıldı ve popülerliğini artırdı.

Andrew Tate, hem ağ oluşturma hem de yatırım üyelik programları olan The War Room ve The Real World adlı yatırım ve ağ oluşturma üyelik programlarını başlattı.

Andrew Tate’in Serveti Ne Kadar?

Andrew Tate emekli olduktan sonra aylık 50 ve 150 dolarlık üyelik ücreti olan The War Room ve The Real World adlı iki program başlattı. Bu şirketlere ve Tate’in kripto para yatırımlarına bakıldığında 2023 yılındaki tahmini servetinin 400 milyon dolar seviyesinde olduğu tahmin ediliyor.

Andrew Tate Servetini Nasıl Kazandı?

Andrew Tate’in servetinin büyük bir kısmını aylık 50 ve 150 dolarlık ücreti bulunan iki programdan kazandığı ifade ediliyor. Tate 2016 yılında emekli olana kadar kick boks kariyerinden de ciddi para kazandı. Tate’in kick boks’tan 100 milyon dolarlık gelir elde ettiği tahmin ediliyor.

Andrew Tate Kripto Para Portföyü

Aylar önce Romanya’da tutuklanan Andrew Tate’in kripto para cüzdanlarındaki 22 Bitcoin (500 bin dolar) Romen güvenlik güçleri tarafından ele geçirildi. Bu cüzdanların yanı sıra Andrew Tate’in içerisinde 200 milyon doları aşkın kripto para bulunan zincir üstü cüzdanlara sahip olduğu ve bu cüzdanlardan birinin Tate’in kız arkadaşı tarafından saklandığı tahmin ediliyor.

0xfd0x1c ve 0xef gibi NFT adreslerinin Andrew Tate’e ait olduğu iddia ediliyor.

Andrew Tate Neden Hapse Girdi?

Andrew Tate 2022 yılının Aralık ayında insan kaçakçılığı, tecavüz, organize suç örgütü kurma ve diğer çeşitli suçlamalar nedeniyle Romanya’da tutuklanarak hapishaneye gönderildi. Tate’in hakkındaki ana suçlama, kendisi için çalışan ve OnlyFans platformu aracılığıyla erkeklerden para dolandıran bir dolandırıcılık ağı. Hatta bu kadınlardan bazıları şu anda Andrew Tate’ insan kaçakçılığıyla suçluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala