bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,273.76 1.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.14 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 574.62 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 170.29 1.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509214 2.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467676 2.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148953 2.84%

ABD hisse senedi seçimi nasıl olmalı?

Fed faiz artırımından sonra ABD piyasası ne durumda? ABD hisselerinde teknoloji mi, bankacılık mı daha iyi performans gösteriyor? BTCHaber TV’de canlı yayınında gündemin önemli başlıkları ele alındı. Alnus Yatırım Araştırma Direktörü Volkan Dükkancık ile birlikte değerlendirildi.

ABD piyasasında son durum

Volkan Dükkancık, Amerikan borsalarında yılbaşından beri olan hareketleri ve primleri piyasaların aylar öncesinden gerçekleşen hisse senetlerinin satın alımlardan ötürü olduğundan bahsetti. Büyük tabloya baktığında endeksin yukarı gitmeye başladığını, yine de bir negatiflik görmediğini de belirtti. Çekirdek enflasyondaki son aydaki geri gidişin Fed’e cesaret ettiğini ve gelinen tabloyu bir başarı olarak görebileceğimiz yorumunda bulundu.

Dükkancık, canlı yayında aynı zamanda ABD hisse senetlerinin seçiminin nasıl olması gerektiğini de anlattı. Teknoloji hisse senetlerinin bankacılık ve finans hisse senetlerine oranla daha yüksek olduğunu belirterek, kısa vadeli yatırım için biraz daha geride kamış bankacılık sektörlerinin değerlendirebileceğini ifade etti. Dükkancık ayrıca, faize duyarlı sektörlerden uzun vadede 2024 ve 2025 yıllarına taşacak vadede teknolojinin önde gideceğini düşündüğünü de söyledi. Canlı yayında, Nasdaq ve S&P500 endeksleri, dolar endeksi ve 2-10 yıllık ABD tahvilleri gibi gündeme dair konular da ele alındı.

Daha fazla analiz ve canlı yayın için BTCHaber YouTube kanalını takip etmeyi unutmayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala