bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,976.95 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.51 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 578.23 0.66%
solana
Solana (SOL) $ 171.62 2.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522043 0.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482949 0.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153121 1.40%

AB Ajansı, Blockchain Tabanlı Fikri Mülkiyet Hakları Konusunda Olumlu

cinin fuzhou sehri blockchain sirketlerini cekmeye calisiyorae

Blockchain teknolojisi her geçen gün hızlı bir şekilde gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki yerini koruyor. Birçok düzenleyici kurumda bu konu özelinde açıklamalar yapıyor. Bu kez Avrupa Birliği‘nin fikri mülkiyet ofisi EUIPO, Blockchain tabanlı sahteciliği önleme denemelerinin umut verdiğini söyledi. EUIPO, yatırımcıların ve gümrük yetkililerinin markalı ürünlerin kimliğini doğrulamak için açık kaynaklı araçlar kullanmasını teşvik ediyor.

AB Fikri Mülkiyet Ofisi’nden Blockchain Açıklaması

Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi (EUIPO), markaları, sınır kontrolünü ve lojistik operatörlerini içeren bir denemenin ardından Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Blockchain tabanlı sahteciliği önleme araçlarının umut vaat ettiğini söyledi.

ab ajansi blockchain tabanli fikri mulkiyet haklari konusunda olumlue

EUIPO, yatırımcıların ve gümrük yetkililerinin markalı ürünlerin kimliğini doğrulamak için açık kaynaklı araçlar kullanmasını istiyor. Bununla birlikte bu alanda yapılan denemelerde ümitli olduklarını açıkladı.

Blockchain tabanlı sahteciliği önleme araçlarının “umut vaat ettiğini” belirtti. Bu deneme, “dört marka, iki lojistik operatörü ve bir gümrük idaresi ile gerçek hayattaki operasyonel testlere girerek” gerçekleştirilmiştir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala