bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,765.08 1.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,314.54 6.42%
bnb
BNB (BNB) $ 601.37 1.31%
solana
Solana (SOL) $ 142.84 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521764 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473511 4.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149311 3.07%

Aave Topluluğu GHO Stablecoin Teklifini Onayladı

aave toplulugu gho stablecoin teklifini onayladi

DeFi devi Aave ekosistemi, kısa bir süre önce topluluk oylamasına çıkacağını açıkladığı GHO stablecoin teklifini oyladı. Yapılan oylama ile Aave topluluğu GHO stablecoin fikrini onayladı.

Aave, GHO İsimli Stablecoin Çıkartmaya Hazırlanıyor

Aave ekosistemi, topluluk teklifi onayladığı için artık kendi yerel merkezi olmayan, teminat destekli stablecoin GHO’ya sahip olacak. Oylamanın ilk gününde Aave topluluğu, çoğunluk lehte oy verdiği için GHO stablecoin’in tanıtımına destek verdiğini doğruladı. Aave protokolünün arkasındaki merkezi otorite olan Aave Companies, USD’ye sabitlenecek olan GHO stablecoin fikrini onaylamıştı. GHO için Yeşil Işık önerisi 28 – 31 Temmuz tarihleri arasında oylamaya açık olacak. DAO tekliği onaylarsa, GHO, Aave Protokolü’nde başlatılacak ve kullanıcıların bir dizi sağlanan teminat karşılığında GHO’yu basmasına olanak tanınacak.

aave toplulugu gho stablecoin teklifini onayladi 2

GHO stablecoin, kullanıcılar tarafından henüz kesinleştirilmemiş birkaç kripto varlığına karşı basılabilir. GHO’nun borçluları, Aave protokolündeki borçlanma işlemlerine benzer şekilde sağlanan teminatlar üzerinden faiz kazanmaya devam edecek. Bununla birlikte GHO kredilerindeki faiz ödemelerinin yüzde 100’ü AaveDAO aracılığıyla topluma fayda sağlayacak ve başlangıç faiz oranı ve iskonto oranı önümüzdeki birkaç hafta içinde teklif edilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala