bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

DeFi Protokolü Aave’den Stablecoin Hamlesi

defi protokolu aaveden stablecoin hamlesi

DeFi protokolü Aave’nin arkasındaki şirket olan Aave Companies, Aave’nin yönetim forumuna GHO isminde yeni bir stablecoin oluşturulmasını önerdi. Aave’nin stablecoin teklifinin kabul edilmesi için oylama yapılacak.

Aave, GHO İsminde Stablecoin Çıkartmak İstiyor

Aave’nin arkasındaki şirket olan Aave Companies, Aave’nin yönetim forumu için yeni bir teklifte bulundu. Aave Companies teklifinde GHO isminde bir stablecoin oluşturulmasını talep etti. Aave Companies’in bu teklifi şimdilik tartışmaya açık ve bu teklifin onaylanması için bir yönetim oylamasından geçmesi gerekecek. Aave’nin planlarına göre GHO stablecoin’i aşırı teminatlandırılacak. Aave kullanıcıları, teminat olarak Aave’e sağladıkları varlıkları kullanarak stablecoin’i basabilecek. Bu varlıklar, teminat olarak kullanılırken getiri sağlamaya devam edecek.

defi protokolu aaveden stablecoin hamlesi 2

Aave kurucusu Stani Kulechov yaptığı açıklamada, “GHO, Ethereum pazarındaki varlıklar tarafından güvence altına alınacak olsa da, GHO’nun ana vizyonu, L2’ler (katman 2’ler) aracılığıyla internet üzerinden ve yerinde gerçek dünyada ödeme fırsatları sunmak için organik benimsemeyi sürdürmektedir.” ifadesini kullandı. Kulechov, Aave DAO’nun stablecoin ödünç alan herkesten faiz ödemeleri alarak fayda sağlayacağını da belirtti. Stablecoin’in gelişiminin tamamlandığını ve 11 Temmuz 2022’de bir denetimin planlandığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala