bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,193.13 4.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,965.55 6.28%
bnb
BNB (BNB) $ 565.96 3.97%
solana
Solana (SOL) $ 123.68 7.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49435 3.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.432334 4.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131699 6.45%

Nike’ın RTFKT Kolu, Yeni Bir Ethereum Ad Hizmeti (ENS) Aldı

Nikein RTFKT Kolu Yeni Bir Ethereum Ad Hizmeti ENS Aldi

Ethereum günümüzde en büyük DeFi ve NFT odaklı Blockchain ağı olarak öne çıkıyor. Ağın üzerinde birçok önemli proje yer alırken, önemli şirketler de yeni projelerini yayımlamak için sık sık Ethereum’u tercih ediyor. Bu şirketlerden birisi de şüphesiz Nike’ın web3 kolu olan RTFKT. Şirket metaverse ve NFT odaklı birçok çalışma yürütürken bu sefer de Ethereum Ad Hizmeti (ENS) alan adı aldı.

Nikein RTFKT Kolu Yeni Bir Ethereum Ad Hizmeti ENS Aldi

Nike’ın RTFKT Kolunun Yeni ENS Adı: dotswoosh.eth

Nike, 2021’ın sonunda metaverse ve NFT çalışmaları için RTFKT‘yi satın almıştı. Bunun üzerine web3 projelerine bu kol üzerinden ilerleyen Nike, son olarak dotswoosh.eth için19.72 ETH (yaklaşık 573.000 TL) ödeyerek alanı satın alınmasının ardından toplamda 10 Ethereum Ad Hizmeti (ENS) alanına sahip oldu.

 Diğer taraftan şirketin neden bu alan adını alma sebebi belirsizliğini koruyor. Ancak bazı Twitter kullanıcıları, bu satın alım ile Nike’ın gelecekte ENS alt alanlarını yayınlamak için bu alan adını kullanmak istediğini düşünüyor. Öyle ki ENS alt alanları, ana alan adı sadece sahibi tarafından kontrol ediliyor. Böylelikle Nike, belirli NFT’lerin veya diğer varlıkların sahiplerinin dotswoosh.eth altında bir ENS alt etki alanı kaydetmesine izin verebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala