Crypto.com ABD Lansmanının ‘İlk Fazını’ Duyurdu

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Crypto.com ABD Lansmanının ‘İlk Fazını’ Duyurdu
Paylaş:

Crypto.com, ABD lansmanının ilk aşamasına başladığını duyurdu. Kripto para borsası Amerika Birleşik Devletlerinde bir platform hazırlığında.

Açıklama, bugün şirket CEO’su Kris Marszalek‘ten geldi. Marszalek, “Profesyonel tüccarlar için teklifimizi ABD‘ye genişletmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

Crypto.com Exchange, bu ilk lansman aşamasında ABD’li kurumsal yatırımcıları destekleyecek. Mümkün olan en kısa sürede herkese ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz.”

Kris Marszalek

Borsa şirketinin bu yılki Super Bowl‘da büyük paralar harcaması ile birleştirildiğinde lansman agresif bir başlangıca işaret ediyor.

Crypto.com ABD Lansmanı İle Kurumsal Kullanıcıları Bekliyor

Şirket açıklamasına göre, Crypto.com, önümüzdeki aylarda bir sunumla, ABD’deki kullanıcılar için kullanılabilir hale gelecek. ABD’li kurumsal yatırımcıları listesine alan kripto para borsası, VIP kullanıcılarının özel etkinlikler, ödüller ve “en son pazar bilgileri” dahil olmak üzere çeşitli özelliklere erişebileceğini söylüyor.

Buna göre, diğer klasmanlardan kullanıcılar şu an için hedeflenmiyor.

Bir reklamın maliyeti, 30 saniyelik yayın süresi için 6,5 milyon dolar olarak rapor edildi.

Marszalek, Financial Times‘a verdiği bir röportajda “Farklı sporlara girmek herkese bulundukları yerde ulaşmamı sağlıyor.” diye konuşmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Karamsar rapor: “Kriptoda boğa döngüsü kritik bir eşikte”

Dijital varlık danışmanlık şirketi QCP Capital, Bitcoin’in (BTC) geçen hafta sertleşen düşüşü sonrası piyasanın teknik ve makro görünümüne ilişkin güncel değerlendirmesini yayımladı. Raporda, BTC’nin bu yılki kazançlarının büyük kısmını geri verdiği ve kritik seviyelerin test edildiği belirtildi. Kurum, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 27 gerilediğini hatırlatarak, “50 haftalık hareketli ortalamanın altına inilmesi ve ...

Bağlantıyı kopyala