bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,763.35 5.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.04 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.74 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 10.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49959 2.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461995 4.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151919 5.60%

Floki Inu, Binance’de Listelenmek için İmza Topluyor

floki inu binancede listelenmek icin imza topluyor 2

Floki Inu’nun (FLOKI) arkasındaki topluluk, kripto varlığın önde gelen kripto para ticaret platformu Binance‘de listelenmesi için bir imza kampanyası başlattı. Floki Inu topluluğu; FLOKI‘nin bu borsada listelenmesiyle, kripto para biriminin likiditesini önemli ölçüde artıracağını düşünüyor. Dogecoin ve Shiba Inu’dan sonra üçüncü en büyük meme coin olarak kabul edilen Floki Inu için topluluk, Twitter üzerinden imza kampanyasını paylaştı;

Floki Inu Binance’de Listelenmek İstiyor

İmza kampanyaları için en iyi adres olarak gösterilen Change.org’da şimdi de Floki Inu’nun (FLOKI) arkasındaki topluluk, Binance’de listelenmek için bir kampanya başlattı. Floki Inu topluluğu daha önce de, varlığın, kripto para borsası Coinbase platformunda listelemesini isteyen bir imza kampanyası oluşturmuştu.

floki inu binancede listelenmek icin imza topluyor

Change.org’da oluşturulan imza kampanyası halihazırda 14.000’den fazla imza topladı. Bu imza kampanyası kripto para biriminin, Coinbase veya Binance gibi herhangi bir borsada listelenmemiş olmasına rağmen, 310.000’den fazla sahibine ve 280 milyon doların üzerinde alım ve satım miktarına sahip olmasına yardımcı oluyor.

Özellikle, kripto para biriminin memeden ilham alan rakibi kripto Shiba Inu (SHIB), Binance, Coinbase, Huobi, KuCoin, Bitfinex ve diğer büyük kripto para ticaret platformlarında listelendi. Ancak SHIB’in komisyonsuz ticaret platformu Robinhood da listelenmesi için de bir imza kampanyası başlatılmıştı.

Ayrıca haberin yazımı esnasında Floki Inu CoinMarketCap verilerine göre; 0,001562 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala