bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

Floki Inu Topluluğu, Coinbase’de Listelenmek için İmza Topluyor

floki inu toplulugu coinbasede listelenmek icin imza topluyor

Shiba Inu cinsi köpek yavrusundan ilham alan kripto para birimi Floki Inu’nun (FLOKI) arkasındaki topluluk, Nasdaq listesindeki, kripto para borsası Coinbase platformunda listelemesini isteyen bir Change.org’da imza kampanyası oluşturdu. İmza kampanyası şu anda 30.000’den fazla kullanıcı tarafından imzalandı.

Floki Inu Topluluğu, Coinbase’de Listelenmek İstiyor

İmza kampanyası Change.org’da başlatıldı. Change.org sayfasına göre; Floki Inu “hak ettiği tanınmayı elde etmek ve Coinbase’de listelenmek” istiyor. 

floki inu toplulugu coinbasede listelenmek icin dilekce olusturdu

Nasdaq listesinde yer alan kripto para ticaret platformu Coinbase, Eylül ayında FLOKI rakibi Shiba Inu’yu (SHIB) özellikle listelemişti.

Floki Inu‘nun Coinbase‘de listelenmesine yönelik dilekçe, basın zamanında 200.000’den fazla takipçisi olan kripto para biriminin arkasındaki ekibi temsil eden bir Twitter hesabı tarafından desteklendi:

Benzer şekilde Shiba Inu takipçileri de ticaret platformu Robinhood’dan platformunda görünmesini istediği için imza kampanya oluşturmuştu. Kampanya “Robinhood’un Shiba Inu Madeni Parasını Dahil Etme İsteği” başlıklı bir dilekçe, yazıldığı sırada 518.000’den fazla imza topladı.

Floki Inu, ayrıca futbol takımlarıyla etkileyici ortaklıklarına devam ediyor. Floki Inu, Hindistan‘ın en popüler futbol kulübü Kerala Blasters FC ile bir ortaklık kurduğunu duyurmasının hemen ardından, Floki Inu’nun arkasındaki ekip, La Liga’da bir İspanyol takımı olan Cadiz Club de Futbol ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala