bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,579.77 1.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,202.78 2.99%
bnb
BNB (BNB) $ 596.35 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507845 2.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455641 3.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14482 3.16%

Burger King’ten, ABD’deki Müşterilerine Kripto Varlık Ödülü

burger king abd musterilerini kripto varlik ile odullendirecek

Popüler fast food zinciri Burger King, Robinhood ile birlikte ABD’deki müşterilerine kripto varlık dağıtmayı planlıyor. Burger King uygulamasından 5 dolardan fazla harcama yapan ABD’deki Burger King’s Royal Perks program üyeleri; 20 Bitcoin, 200 Ethereum ve ve 2 milyon Dogecoin olan ödül havuzundan ödül kazanabilecek.

Söz konusu olan bu uygulama Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Üç hafta boyunca devam edecek.

Burger King Robinhood ile Birlikte Kripto Varlık Dağıtacak

Burger King, aracı platform Robinhood ile ortaklaşa karar verdikleri bu uygulama ile müşterilerine ödül olarak kripto varlık dağıtacak. Bununla birlikte program kapsamında çoğu müşteriye dogecoin verilecek. Ayrıca her 10.000 kişiden biri 1 Ethereum ve her 100.000 kişiden biri ise tam bir Bitcoin alacak. Bununla birlikte bu ödüllerden yararlanmak isteyen Burger King müşterilerinin, Robinhood’a kaydolmaları gerekecek.

burger king abddeki musterilerini kripto varlik ile odullendirecek

Hatırlatmak gerekirse; son aylarda azalan alım satım faaliyetinin önemli ölçüde daha az yeni finanse edilen hesaba yol açmasıyla Robinhood’un geliri üçüncü çeyrekte yüzde 78 düşmüştü. Robinhood bu hareketi ile kullanıcılarını yeniden platforma geri döndürmeyi amaçlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala