bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

Solana (SOL) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı

gizlilik-tarayicisi-brave-solana-entegrasyonunu-duyurdu

Solana (SOL), haftalık istikrarlı yükselişini sürdürerek FTX borsasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 218.92 dolara ulaştı. Kripto para biriminin piyasa değeri kısa bir süre önce 65 milyar doları geride bırakarak XRP’nin 51 milyar doları üzerinde bir konuma yükselmişti. Haberin detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

SOL, Eylül ayının başlarındaki devasa kazanımlarıyla tam anlamıyla kripto para topluluğunun zihinlerini büyüledi ve sadece 9 gün içinde fiyatını ikiye katladı.

Bununla birlikte, giderek daha popüler hale gelen Solana Blockchain ağı, bir kesinti nedeniyle 17 saat boyunca kapandıktan sonra Eylül ortasında ateş altında kalmıştı.

solana sol tum zamanlarin en yuksek seviyesine cikti
Kaynak:CoinMarketCap

Solana (SOL) Yeniden Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı

Teknik zorlukların çifte darbesi ve daha geniş piyasa sıkıntıları nedeniyle, kripto para 21 Eylül’de 115 dolarlık bir yerel dip seviyesine düştü ve bu tepeden yüzde 46’lık bir düzeltmeye ile yeniden toparladı.

Son yedi gün içinde ise CoinMarketCap verilerine göre kripto para birimi yüzde 37 artarak yatırımcısını sevindirdi.

Şu anda, Solana’nın merkeziyetsiz finans ekosistemi, toplam kilitli değerde (TVL) 13,86 milyar doların üzerinde.

Diğer taraftan, rakibi Ethereum ağındaki defi projeleri ise yakın zamanda kilitli toplam değeri 100 milyar doları aştığını hatırlatmakta fayda var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala