bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,896.58 0.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.13 3.15%
bnb
BNB (BNB) $ 587.18 0.23%
solana
Solana (SOL) $ 130.86 2.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501062 0.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44041 2.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.138626 1.61%

LUNA Kurucusu Daniel Shin, İfade Vermekten Vazgeçti

luna kurucusu daniel shin ifade vermekten vazgectie

Belki de son dönemin en çok konuşulan konularından biri olan Terra’nın (LUNA) çöküşü ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa süre önce kırmızı bültenle aranma emri çıkan Terra’nın (LUNA) CEO’su Do Know’un ardından bu kez LUNA kurucusu Daniel Shin, yarın mecliste milletvekillerine LUNA’da yaşanan çöküş ile ilgili vereceği ifadeden vazgeçtiğini açıkladı.

LUNA Kurucusu Daniel Shin, İfadesinden Vazgeçti

Terra (LUNA) kurucusu Daniel Shin, yarın mecliste milletvekillerine LUNA’da yaşanan çöküş ile ilgili vereceği ifadeden vazgeçtiğini açıkladı. Shin, yarın yapılacak meclis toplantısına gitmeme kararı aldı. Diğer Terra kurucusu Do Kwon içinse ise kırmızı bülten çıkarılmıştı.

luna kurucusu daniel shin ifade vermekten vazgectirr

Güney Kore Ulusal Meclisi, ülkenin tek meclisli yasama organı, geçen ay Shin’i Kore’nin en büyük mali düzenleyicisi olan Finansal Hizmetler Komisyonu (FSC) tarafından 6 Ekim’de düzenlenen denetiminde ifade vermesi için çağırdı. Ayrıca Shin parlamento denetiminden muaf tutulursa, Güney Kore merkezli blockchain altyapı sağlayıcısı DSRV Labs’ın CEO’su Kim Ji-yoon, milletvekilleriyle görüşmek için Terra-LUNA çöküşünün tek tanığı olacak. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala