bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,750.08 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.17 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.28 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.34 4.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524011 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462065 2.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147314 3.09%

Do Kwon için Beklenen Kırmızı Bülten Geldi

Do Kwon icin Beklenen Kirmizi Bulten Geldi 2

Terra ekosisteminin çöküşü sonrası oluşan yaralar hâlen tam olarak sarılabilmiş değil. Bu noktada kripto para sektöründe bir krater etkisi yaratan çöküş sonrası, birçok şirket ve ülke soruşturmalarını başlattı. Bu ülkeler arasında en aktif çalışmaları ise Güney Kore yürütüyor diyebiliriz. Öyle ki ilk günden bu yana Do Kwon‘un peşini bırakmayan Güney Kore, Interpol’den istediği onayı almayı başardı. Terra’nın kurucusu Do Kwon artık kırmızı bülten ile aranıyor.

Do Kwon icin Beklenen Kirmizi Bulten Geldi

Interpol Do Kwon için Kırmızı Bülten Yayınladı

Kripto para sektöründe ne yazık ki tam kapsamlı bir düzenleme henüz yok. Bu noktada geleneksel piyasalarda yaşananların hukuki yaptırımları, kripto şirketleri için pek geçerli olmuyor. Doğal olarak bu durum yaşanan bir takım olaylarda hukuki aktörlerin geç aksiyon almasına neden olabiliyor.

Son olarak uzun bir süredir kaçtığı iddia edilen Terra kurucusu Do Kwon, her ne kadar kaçmadığını iddia etse de artık kırmızı bültenle aranıyor.

Diğer taraftan Kwon’un ikamet ettiği Singapur’da olduğu düşünülüyordu, ancak polis onun orada olmadığını doğrulamıştı. Tüm bunlara ek olarak Do Kwon, Twitter üzerinden yakalama kararı hakkında şu ifadelere yer vermişti.

“Arkadaş olmadıkça, tanışma planımız yoksa veya GPS tabanlı bir Web3 oyununa dahil olmadıkça, GPS koordinatlarımı bilmeye hakkınız yok”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala