bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

Zilliqa (ZIL) Neden Yükseldi?

Zilliqa ZIL Neden Yükseliyor 1

Kripto para piyasaları son haftalarda oldukça dalgalı dönemlerden geçiyor. Özellikle Bitcoin’in (BTC) 40.000 dolar bandına tutunamaması ve bundan etkilenen altcoin’lerin oldukça büyük düşüşler yaşaması, piyasaları oldukça germiş durumda. Ancak bazı token’lar piyasaların zıt yönünde yükselişini sürdürüyor. Bu coin’lerden birisi ise gün içerisinde yüzde 30 kadar artan Zilliqa (ZIL) oldu. Peki Zilliqa (ZIL) neden yükseldi?

Zilliqa (ZIL) Neden Yükseliyor?

Peki Zilliqa (ZIL) Neden Yükseliyor?

Kendi adını taşıyan Blockchain ağının yerel coin’i olan Zilliqa (ZIL), sosyal medyaya olan ilgideki artışın ortasında son 24 saat içinde en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasında yer alıyor. Öyle ki son 24 saat içerisinde 0.070 dolardan 0.097 dolara kadar çıkan kripto, yatırımcısının yüzünü güldürmüş durumda.

Zilliqa’nın (ZIL) yaşadığı bu son yükseliş ise muhtemel olarak, CEO Ben Livshits tarafından açıklanan bir yol haritası sebebiyle yaşanmış durumda. Livshits, projenin DeFi, Metaverse ve oyun uygulamaları oluşturmaya ve entegre etmeye odaklanmayı planladığını açıkladı. Sektörün gelecekteki potansiyeline bakarak bu hedeflere ulaşmak için yol haritasını da çizdi.

Diğer taraftan Zilliqa, Blockchain Gaming Alliance (BGA) ile de güçlerini birleştirdi ve yığın teknolojisi üzerine kurulu ilk ‘Hizmet Platformu olarak Metaverse’ olduğunu iddia ettiği Metapolis’i tanıttı. 

Zil coin’i ayrıca kısa bir süre önce Binance, BitPanda ve BitGet gibi kripto borsalarında listelendi.

Son olarak içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.090 dolar ile alıcı bulan ZIL’in güncel fiyatı ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala