bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,057.16 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.76 2.41%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 0.10%
solana
Solana (SOL) $ 149.03 4.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532207 3.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477317 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152624 4.99%

Yüksek Değerli Popüler NFT’lerin Taban Fiyatları Düşüyor

Yüksek Değerli Popüler NFTlerin Taban Fiyatlari Düşüyor

2022 şüphesiz NFT’ler ve metaverse için oldukça iyi başladı. Birçok popüler NFT koleksiyonu rekordan rekora koşarken OpenSea gibi NFT platformları oldukça büyük yatırımlar aldı. Ancak bu rüzgar biraz duraksamış gibi gözüküyor. Öyle ki verilere baktığımızda yüksek değerli NFT’lerin taban fiyatlarının Şubat ayında düşüş yaşadığını görüyoruz.

bored ape yacht club finansman icin a16z ile gorusuyor

Popüler NFT’lerin Taban Fiyatları Düşüyor

NFT koleksiyonu diyince akla ilk gelen isimlerden olan Bored Ape Yacht Club ve CypberPunk NFT’lerinin taban fiyatlarını incelediğimizde, gözle görülür bir düşüş gözlemliyoruz. Öyle ki Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin taban fiyatı neredeyse yüzde 30 düşerken, CryptoPunks ise geçtiğimiz ay yüzde 24 düştü.

Ancak haberlerin hepsi kötü değil. Değeri düşen bu yüksek değerli koleksiyonlara rağmen, daha yeni, daha ucuz koleksiyonlara ilgi hala güçlü görünüyor. Azuki ve mfers gibi kayda değer koleksiyonlara baktığımızda, son haftalarda en çok işlem gören NFT’lerden bazıları olarak konumlarını hızla sağlamlaştırmış durumdalar. Daha genel olarak, en iyi NFT platfomru OpenSea’deki ticaret hacimleri de yüksek kalmaya devam ediyor ve düzenli olarak günlük 100 milyon doları aşıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala