bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,619.05 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,312.35 2.63%
bnb
BNB (BNB) $ 605.83 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 141.23 0.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518866 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468421 1.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149912 1.69%

Yerli telefon üreticisi Reeder’dan kripto para hamlesi: Reecoin

reeder reecoin

Geçtiğimiz aylarda Borsa İstanbul’da halka arz olan yerli teknoloji şirketi Reeder’ın alt iştiraki Reeder Bilişim, kendi altcoin birimini piyasaya süreceğini duyurdu. Şirket, Reecoin isimli kripto parayı ICO yöntemiyle halka arz edecek.

Reeder, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla bir açıklama yaptı. Blokzincir teknolojisinde global gelişmeleri yakından takip ettiklerinin altını çizen yetkililer, Türkiye’de de blokzincirin yaygınlaşması adına üretim ve satışı yapılan ürünlerin pazarlama programlarında kullanılması için Reecoin’i piyasaya süreceklerini belirtti:

“Şirket’imizin iştiraki olan Reeder Bilişim Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından “Reecoin” ismiyle ICO (Initial Coin Offering/ Dijital Varlık İlk Halka Arzı) yapma kararı alınmış ve bu amaçla Şirket’imizin iştiraki olan Reeder Bilişim Sanayi ve Ticaret AŞ ile Bitexen Teknoloji AŞ ve Exenpay Teknoloji AŞ arasında bugün (14.02.2024) tarihli sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu dijital varlık ilk halka arzının 2024 yılı Şubat ayı sonuna kadar tamamlanması planlanmakta olup ihraca ilişkin White Paper (tanıtım belgesi) dokümanı http://reecoin.io internet sitesinde yayınlanacaktır.”

Metinde yer alan bilgilere göre Reecoin’in ön satış süreci yapılan anlaşma kapsamında Bitexen borsası üzerinden gerçekleşecek.

Reecoin, Ethereum Virtual Machine (EVM) uyumlu bir altyapı üzerinde geliştirilen Reecoin, ilerleyen dönemde kendi blokzincirini oluşturmayı hedefliyor. Reeder, her sattığı ürün karşılığında Reecoin yakacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala