bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

Yeni Yılda Bitcoin’e mi Yoksa Altcoinlere Yatırım Yaparsınız?

Bu hafta BTCHaber TV olarak Kadıköy’e gidip insanlara; yeni yılda Bitcoin‘i mi tercih edersiniz yoksa altcoinleri mi tercih edersiniz diye sorduk.

Bitcoin’e mi Yoksa Altcoinlere Yatırım Yaparsınız?

Videomuzda genel olarak kripto sektörünün zamanın şartlarından biri olduğu dile getirildi. Ayrıca videomuzda “Kripto paraya yatırımınız var mı?” sorusuna bir cevap verem bir kişi şu şekilde konuştu:

Kripto para yatırımım var. Bu yatırımlarım ise Shiba Inu ve Dogecoin. Ayrıca yeni çıktığında Bitcoin almadığıma pişmanım. Uzun vadede yaptığım yatırımlara devam etmeyi düşünüyorum.

yeni yilda bitcoine mi yoksa altcoinlere yatirim yaparsiniz 2

Videomuzda bir başka kişi ise “Yeni Yılda Bitcoin’e mi Yoksa Altcoinlere Yatırım Yaparsınız?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Kripto paralar zamanın uzay aracı diyebiliriz. Eğer bu teknolojiden geri kalırsak bu toplumlar olarak 100 yıl değil 500yıl geriye gidersin. Yani kripto para konusu çok önemli.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala