bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,370.25 3.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.10 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 608.08 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 147.61 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525857 4.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477096 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151553 6.58%

X World Games (XWG) Coin Nedir?

X World Games XWG

Bu yazımızda XWG coin nedir, kripto para birimi XWG nedir, X World Games (XWG) coin nasıl satın alınır gibi sorulara cevap vermeye çalıştık. XWG coin yorum ve geleceği hakkında detaylar…

X World Games (XWG) Token, yeni nesil merkezi olmayan blok zinciri oyun ekosistemidir. “X World”, keşfedilecek bilinmeyen bir metaverse’yi temsil eder ve “Oyunlar”, bu ekosisteme eklenecek daha fazla oyunu temsil eder. X World Games’in misyonu, blockchain teknolojisini dünyanın her yerinden oyuncuların birlikte oyun oynayabileceği bir “açık dünyaya” getirmektir. 


X World Games (XWG) Coin Nedir?

X World Games platformunda yayınlanan ilk oyun, X World Games tarafından yayınlanan ilk NFT tahsil kart serisi ve dünyadaki ilk Japon ACG tarzı NFT TCG oyunu olan Dream Card’dı. Halihazırda TCG oyunlarına sahip olan oyuncu sayısı 60 milyonu aşıyor.

Dream Card, “Pokémon Koleksiyon Kart Oyunu”ndan esinlenmiştir ve blok zinciri teknolojisini içermektedir. X World Games ekosisteminde, her NFT kartı halka açık ve şeffaf bir şekilde zincire kaydedilir ve belirli bir oyuncuya aittir. Oyuncular, oyunun oynanabilirliğini artırmak için kartlarını yeni özellikler ve tasarımlarla özelleştirebilir.

X World Games’in vizyonu, geleneksel oyuncuları blok zincir dünyasıyla birleştiren çeşitli bir oyun ekosistemi oluşturmaktır. Altta yatan blok zinciri çerçevesini oluşturmak için kripto alanına girmek isteyen daha fazla oyun geliştiricisine yardımcı olmak için oyun altyapısı oluşturmak.
X World, tüm oyuncuların, yaratıcıların ve geliştiricilerin oynayabileceği ve para kazanabileceği açık dünya olacak.

2017’de blok zincirine girmeden önce, X World Games, 300.000 kullanıcısı olan, süper popüler bir Japon aksiyon oyunu Beauty Wars Unlimited’ı geliştirdi. Buna ek olarak, X World Games ekibi 100’e yakın çevrimiçi mini oyun geliştirdi ve elde taşınabilir oyun endüstrisinde oyun üretiminde kapsamlı deneyime sahip.

X World Games’in kurucusu olarak Fernando, on yılı aşkın bir yatırım deneyimine ve keskin bir pazar trendleri anlayışına sahiptir. İlk yıllarında birkaç blockchain ve avuçiçi oyun projesine yatırım yaptı. Böylece, yavaş yavaş tüm bu ilginç unsurları, oyunları, blok zinciri, DeFi, Japon animesi, NFT, meta-dünyayı, bir blok zinciri oyun ekosistemi ve meta-dünyası oluşturmak için bir araya getirme fikrini buldu.

2019’da X World Games, Japon ACG stilini öncü alarak, ilk NFT TCG oyun projesi Dream Card’ı lanse ederek ve 2021’de Genesis’in satışını tamamlayarak blockchain oyunları yolculuğuna başladı.

X World Games XWG1

Yatırım Kuruluşları

NGC Ventures, PreAngel Fund, AU21 Capital, FBG Capital, LongLing Capital, SNZ, Chain Capital, Moonwhale Ventures BTX Capital, CryptoDiffer, Lanlaxy Group, Catcher VC ve Kairos dahil olmak üzere kurumsal yatırımcılardan 1,2 milyon dolarlık stratejik finansman aldı.

X World Games’in Kurucuları Kimdir?

X World Games yönetim ekibi üç kişiden oluşur: Fernando Liu (İcra Kurulu Başkanı), Xi Chen (Teknoloji Baş Sorumlusu) ve Erick Wu (Pazarlama Direktörü).

Fernando Oscar Liu, X World Games’in kurucusudur ve şu anda şirkette CEO pozisyonundadır. Bir dizi projeye yatırım yapmanın yanı sıra 2017’den beri ekibin bir üyesidir. Çevrimiçi mobil oyunlara odaklanan bir şirket olan Hangzhou Zhexin’in ilk destekçilerinden biriydi. Liu, risk sermayesi, özel sermaye, fon yaratma, birleşme ve satın almaların yeniden yapılandırılması konularında on yıldan fazla deneyime sahip yetenekli bir girişimcidir.

Xi (Sean) Chen, X World Games’de CTO’dur. Chen, oyun endüstrisinde ve yazılım geliştirmede 15 yılı aşkın deneyime sahip yetenekli bir yazılım mühendisidir. Chen, X World Games’e katılmadan önce Çin’de birkaç başarılı oyun projesi başlattı. Ayrıca, ZoroChain mimarisinin geliştirilmesiyle uğraştı, oyun dünyasına odaklanan zincirler arası uygulama çözümleri yarattı ve bir blok zinciri oyun platformu olan BlaCat’i kurdu.

Ekibin üçüncü üyesi olan Erick Wu, New York Üniversitesi’nden Finansal Pazarlama alanında yüksek lisans derecesine ve Şanghay Fudan Üniversitesi’nden Ekonomi Lisans derecesine sahiptir. Wu, kripto para birimine dalmış durumda ve son üç yıldır finanse ediyor. Ayrıca, uluslararası yatırımcı ilişkileri tecrübesi ile pazarlama ve strateji alanlarında da bir geçmişe sahiptir.

X World Games’ı Farklı Kılan Nedir?

X World Games (XWG), kripto para birimi olmayan oyunculara blockchain teknolojisini ve NFT oyununu tanıtmayı amaçlayan blockchain tabanlı bir oyun sistemidir. Platform, düşük gaz ücretleri, hızlı para basma yeteneği, merkezi olmayan yönetişim ve bir kullanıcı ödül sistemi içeren basitlik ve rahatlık etrafında tasarlanmıştır. X Game World ekosisteminde piyasaya sürülen ilk oyun, oyuncuların ilk blockchain cüzdanlarını oluşturabilecekleri, ağ bağlantılı varlıklar hakkında fikir edinebilecekleri ve NFT kavramını anlayabilecekleri Dream Card idi. Yakın gelecekte platformda daha fazla oyunun görünmesi planlanıyor.

Oyunun özellikleri:NFT kartları: Oyuncular kendi karakter kartlarını yaratır, silahları ve ekipman türlerini seçer, hem savaş etkinliğini hem de kartın benzersizliğini / değerini özelleştirir. Oyun kartları tokenize edilir ve NFT olarak sunulur. Oyuncular, NFT kartlarını X World Games Marketplace aracılığıyla takas edebilirler.

DAO: X World Games ekosisteminde, XWG sahipleri , belirteç sahiplerinin X World Games’in geliştirilmesi için önerilerde bulunduğu, önemli yönetim kararlarına oy verdiği ve oyun ekonomisini bir bütün olarak tasarladığı Topluluk Konseyi adlı bir DAO oluşturur.

Böylece, X Game World, oyuncuların hızlı ve ucuz işlemler, madencilik teşvikleri ve DAO yönetişimi ile blok zinciri tabanlı bir oyun deneyimine katılabilecekleri yüksek hızlı ve kaliteli merkezi olmayan bir oyun alanı sunar.

Projenin yaratıcılarına göre, X World Games’in misyonu oyun ekonomisini tamamen farklı bir seviyede inşa etmek. NFT değişimi, zincirler arası köprü mekanizması, DeFi takas ve bahis ve bir oyun yaratma ve oyun metaverse dahil olmak üzere blok zincirinin tüm avantajlarını kullanan X World Games, bir oyun platformundan ziyade bir sosyal ağ olmayı umuyor.

X World Games (XWG) Grafiği


X World Games (XWG) Coin Yorum ve Geleceği 2022

XWG’ın sizin için iyi bir yatırım olup olmadığı kişisel durumunuza ve risk iştahınıza bağlıdır. Kripto para birimleri yüksek riskli varlıklardır. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmalı ve kabul etmeye hazır olduğunuz risk seviyesini değerlendirmelisiniz. Asla kaybetmeyi göze alamayacağınız paraya yatırım yapmayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala