bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,184.00 0.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,127.89 0.32%
bnb
BNB (BNB) $ 581.59 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 174.05 0.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522231 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482616 0.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155417 0.57%

WWF, NFT Koleksiyonunu Geri Çektiğini Duyurdu

wwf nft koleksiyonunu geri cektigini duyurdu 3

Birleşik Krallık’taki Doğal Hayatı Koruma Vakfı‘nın (WWF) web sitesi üzerinden NFT projesi ile ilgili açıklama yaptı. Daha önce nesli tükenmekte olan hayvanları ve yaşam alanlarını korumak için bir NFT koleksiyonu başlatan WWF gelen tepkilerden dolayı koruma odaklı NFT projesine devam etmeyeceğini duyurdu.

WWF NFT Çalışmalarını Durdurdu

NFT sektörünün genişlemesi ile beraber artık birçok alanda NFT projelerine rastlıyoruz. Doğal Hayatı Koruma Vakfı‘da (WWF) NFT sektörünün popülaritesinden yararlanıp bir NFT koleksiyonu başlatmayı planlıyordu. Ancak WWF büyük bir kullanıcı tepkisi ile karşılaştığı için NFT projesini durdurma kararı aldı.

wwf nft koleksiyonunu geri cektigini duyurdu 2 1

WWF konu ile ilgili olarak resmi web sitesi üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

NFT’leri satın alarak koruma çalışmalarımızı cömertçe destekleyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. “Artık ortaklarımızla bu davayı sona erdirmek için anlaştık. NFT’lerin çok tartışılan bir konu olduğunun farkındayız ve hepimizin bu yeni pazar hakkında öğrenecek çok şeyi var, bu yüzden şimdi bu denemenin etkisini tam olarak değerlendireceğiz ve destekçilerimizi meşgul etmek için en iyi şekilde nasıl yenilik yapmaya devam edebileceğimizi düşüneceğiz.

Bunun yanında NFT projesinin lansmanın ilk olarak 3 Şubat’ta gerçekleşmesi planlanıyordu. Söz konusu olan NFT‘ler dev panda, Galapagos pengueni ve çapraz nehir gorili gibi nesli tükenmekte olan 13 hayvan türünü temsil ediyordu. Koleksiyon, her türün vahşi doğada yaşayan gerçek üye sayısına karşılık gelen yaklaşık 7.900 NFT içeriyordu. 

NFT’lerin maliyeti ise 0,05 ETH (yaklaşık 150 dolar) ile 0,25 ETH (yaklaşık 750 dolar) arasında değişiyordu. Ayrıca Ethereum blok zinciri için bir ölçeklendirme zinciri olan Polygon’da basılacaktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala