bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,088.90 3.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,955.29 1.10%
bnb
BNB (BNB) $ 594.93 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 148.89 2.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507436 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441293 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150599 6.73%

Wintermute, Asya pazarına genişlemeyi sürdürüyor

wintermute asya pazarina genislemeyi surduruyor

Önde gelen kripto para piyasası yapıcılarından biri olan Wintermute, operasyonlarını genişletmeye devam ediyor. Şirket bu doğrultuda, Asya pazarına giriş yapmaya hazırlanan son firma olarak dikkat çekiyor. Şirket, önümüzdeki aylarda personelinin yaklaşık yüzde 4’ünü Singapur’a taşıyacağını duyurdu.

Kripto Para Sektöründe Asya’ya Yönelik Büyüme Hareketleri

Kripto para piyasası yapıcısı Wintermute, Asya’daki genişlemesini sürdürmek için çalışanlarının yaklaşık yüzde 4’ünü Singapur’a taşıyacağını duyurdu. İngiltere merkezli şirketin eş kurucusu Yoann Turpin, bu değişikliğe öncülük edecek isimlerden biri olacak.

Bu hamle, diğer kripto para firmalarının Asya’daki faaliyetlerini genişletme çabalarının bir parçası olarak görülüyor. Circle, dijital token lisansı almak için Singapur’a taşındı. Öte yandan, Gemini, Asya’daki operasyonlarını genişletme hedefiyle 100’den fazla yeni iş pozisyonu açmayı planlıyor. Kripto para firması FalconX de, Asya pazarına giriş yapmak için Singapur’daki dijital token lisansını almayı hedefliyor.

Bu gelişmeler, Singapur’un kripto para birimlerini mülk olarak kabul ettiği ve bu tür dijital varlıkların bir tröstte tutulabileceğini belirten bir yüksek mahkeme kararının ardından geldi. Ayrıca Singapur Para Otoritesi, dijital varlık türleri için endüstri standartlarını belirleyen bir rehber hazırlanmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala