bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,009.03 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,576.11 2.11%
bnb
BNB (BNB) $ 585.43 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 190.56 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626368 2.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652913 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219446 16.04%

Whampoa Group, Kriptoya 100 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak

whampoa group kriptoya 100 milyon dolarlik yatirim yapacak

Kripto para piyasasının büyüyüp, geliştiğini gören şirketler bu alana girmek için çalışmalar yapmaya başladı. Kripto paraların benimsenmesiyle bu sektöre yapılan yatırımlar da her geçen gün artıyor. Singapur merkezli Whampoa Group, kripto paralara odaklandığını ve kriptoya 100 milyon dolarlık yatırım yaptığını duyurdu.

Whampoa Group, Kripto Paralara Odaklanacağını Açıkladı

Küresel teknoloji şirketlerine yatırımları yapmasıyla bilinen, çoklu aile şirketi olan Singapurlu Whampoa Group, kripto paralara odaklanacağını ve 100 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

whampoa group kriptoya 100 milyon dolarlik yatirim yapacak

Reuters‘a göre Whampoa Group, gelişmekte olan dijital varlık girişimlerine risk sermayesi fonu aracılığıyla yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefliyor.

Şirketin dijital varlık yatırım kolu Whampoa Digital‘in, Web3’te bulunan erken aşamadaki girişimlere yatırım yapacağı bildiriliyor.

Whampoa Group CEO’su Shawn Chan konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Bu alanda büyük bir inanç olduğunu düşünüyoruz. Risk sermayesi fonu bu alandaki ayak izimizi genişletmemize yardımcı olacak.

Chan, fonun önümüzdeki çeyrekte dağıtılmasının muhtemel olduğunu belirterek fonun Çinli teknoloji şirketleri ve Asyalı iş gruplarından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Ayrıca fonun başlangıçta 100 milyon dolar olacağı ve ardından ölçeğin büyütüleceği planlanıyor.

Whampoa Group’un kıdemli ortağı Aureole Foong, kripto para birimlerinin zorlu bir yıl geçirmesine rağmen, Web3 girişimlerinin uzun vadeli büyüme potansiyeli sunduğunu söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala