bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,063.16 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.33 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 560.39 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 0.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515149 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496481 7.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155457 1.21%

Web3 Şirketi Serenity Shield, Digital Insights ile Anlaştı

web3 sirketi serenity shield digital insights ile anlasti

Kripto para piyasasında yapılan yeni ortaklıklar sektörün gelişmesi ve büyümesi için büyük bir öneme sahip. Yapılan ortaklıklar hem kripto şirketleri hem de sektör açısından avantajlı ve yararlı oluyor. Bu kez web3 şirketi Serenity Shield ve dijital varlık danışmanlık şirketi Digital Insights Ventures ile anlaşma sağladı.

Serenity Shield ve Digital Insights İş Birliği Yaptı

Önde gelen web3 gizlilik girişimi Serenity Shield, dijital varlık danışmanlık şirketi Digital Insights Ventures (DIV) ile ortaklık kurdu.

Anlaşma her iki şirketin teknik gelişimini, pazarlama ilerlemesini ve bireysel olarak benimsenmesini kolaylaştıracak. Ortalıkla birlikte Digital Insights Ventures (DIV), Serenity Shield’in kullanıcılardan oluşan ekosistemine tanıtılacak.

Serenity Shield tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, iki şirket uzun vadeli stratejik bir iş birliğine imza attı.

Anlaşma, Serenity Shield ve DIV için iş, pazarlama ve promosyonun tüm yönlerini kapsayacak şekilde ayarlandı. Yani DIV, iş akışını daha dengeli ve esnek hale getirmeyi sağlamak için Serenity Shield’in gelecekteki tüm bağış toplama kampanyalarının küratörlüğünü yapacak.

DIV kurucusu ve başkanı Krishna Ramachandra, Serenity Shield ile iş birliğinin ürünü ve ekosistemi için önemli bir ortaklık olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

Serenity Shield ve DIV arasındaki yeni ortaklıktan çok memnunum. Uygunluk ve kullanılabilirlik ile önümüzdeki yıllarda en göze çarpan Blockchain projelerinden biri olacağından eminiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala