bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

Web 3 Girişimi GAMI Teknoloji, Bulls Girişim’den Yatırım Aldı

web 3 girisimi gami teknoloji bulls girisimden yatirim aldidsfer

Kripto para sektöründe birçok alan hızlı bşr şekilde gelişme kaydediyor. Özellikle Web3 alanı bunlardan biri. Web3 ve blokzincir alanında faaliyet gösteren teknoloji şirketi GAMI Teknoloji, geçtiğimiz dönemde birçok yenilikçi girişimi destekleyen Bulls Girişim’den ilk kurumsal yatırımını aldı. GAMI Teknoloji, gelecek 3 yıl içerisinde dünyadaki Web3 odaklı ilk 100 teknoloji şirketi arasına girmeyi hedefliyor.

GAMI Teknoloji, Bulls Girişim’den Yatırım Aldı

GAMI Teknoloji, ilk kurumsal yatırımını girişimcilik ekosistemindeki tecrübesiyle tanınan Bulls Girişim’den aldı. Şirket, geliştirdiği Web3 teknoloji ürünlerini hem küresel ölçekte kullanıma sunuyor hem de teknoloji ihraç ediyor. Alanında uzman isimler tarafından kullanıma açılan ürünlerin dünyanın 55 ülkesinde kullanıcısı bulunuyor. Öte yandan, GAMI Teknoloji global rakipleriyle girdiği rekabet yarışında dikkat çekiyor. 

 GAMI Teknoloji CEO’su Gökhan Altın, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

GAMI Teknoloji olarak, Web3 ve blokzincir ekosistemine yönelik yenilikçi teknolojiler üretiyoruz. Yürüttüğümüz Ar-Ge süreçleriyle önemli tecrübeler kazanırken, ciddi bir bilgi birikimi de elde ettik. Çalışmalarımızın sonucunda birçok vizyoner girişime yatırım yapan Bulls Girişim’den ilk kurumsal yatırımımızı aldık. Öncelikle yatırım sürecindeki tüm taraflara emeklerinden ötürü teşekkür etmek istiyoruz. 

Bulls Girişim Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akkaya, ise yatırım ile ilgili olarak şu ifadeleri ekledi:

GAMI Teknoloji, hayata geçirdiği merkeziyetsiz uygulamalarla blokzincir dünyasında adından sıklıkla söz ettiriyor. Marka, faaliyet gösterdiği alanlarda Türkiye’nin öncü ve örnek teknoloji markası olarak anılıyor. Dünyanın sağlık, enerji, tarım, gıda konularında yaşadığı sorunları gördüğümüz için yatırım politikalarımızda “sürdürülebilirlik” kavramını merkeze alıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala