bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

Verifone ve BitPay Kripto Ödemelerini İçin Anlaştı

verifone ve bitpay kripto odemelerini icin anlasti 1

BitPay Salı günü yaptığı resmi açıklamada, Verifone’un mağaza içi ve e-Ticaret Bulut Hizmetleri platformlarında kripto para birimi ödemelerini etkinleştirmek için yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu. Blockchain ödeme teknolojisi altyapısını kolaylaştırmak için ödeme çözümleri sağlayıcısı, Verifone ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Kripto ödeme hizmetleri, ilk olarak bu yılın sonuna kadar Amerika Birleşik Devletleri’ndeki müşterilere sunulacak.

Verifone, en iyi perakende markalarından bazılarına uçtan uca ödeme ve ticaret çözümleri sunan küresel bir şirket. Şirket, sağladığı verilere göre, 600.000’den fazla müşteriye hizmet veriyor ve yıllık 440 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştiriyor.

verifone ve bitpay kripto odemelerini icin anlasti

Verifone ve BitPay ile Kripto Ödemeleri Yaygınlaşıyor

Verifone APM’ler başkanı Jeremy Belostock, konuyla alakalı şu ifadelere yer verdi:

 “Müşteri tabanımız birkaç yeni gelişmiş ödeme yöntemini (APM’ler) etkinleştirmekle meşgul ve kripto ödemeleri için pazar bu yıl patlama yaşadı. Birlikte müşterilerimiz için tüm olası zorlukları çözdük: Oynaklık veya dolandırıcılık gibi ters ibraz riski yok, düşük uygulama maliyetleri ve tüketiciler ödeme deneyimini çok sorunsuz bulacaklar.”

Ek olarak iki şirket arasındaki bu ortaklık, Verifone’a daha sonraki bir tarihte stratejik yatırımlar yapma hakkı verecek.

Verifone CEO’su Mike Pulli ise konuyla alakalı şu açıklamalarda bulundu:

“Bu ortaklık, Verifone’un müşterileri için devrim niteliğinde ve anlamlı ödeme deneyimleri sağlama konusundaki kararlılığını vurgulamaktadır. Gelişmiş Ödeme Yöntemi platformumuz sağlam ve BitPay’li bu kripto çözümü, Verifone ve müşterilerimiz için muazzam değer katıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala