bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,261.75 0.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,079.50 3.51%
bnb
BNB (BNB) $ 579.09 0.74%
solana
Solana (SOL) $ 167.98 4.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522948 1.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48469 7.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152989 0.16%

VEMP Coin Nedir? Vempire Token Fiyatı

Vempire VEMP Token Nedir

Vempire (VEMP) token yenilikçi bir kripto para platformunda kullanılan blockchain merkezli bir dijital varlıktır. Vempire DDAO olarak adlandırılan bu ekosistemin merkezsizlik fikrini savunduğu belirtiliyor. DDAO ifadesinin “demokratik merkezsiz otonom organizasyon” şeklinde Türkçeye çevrilmesi yanlış olmaz. Ekosistemin ne şekilde faaliyet gösterdiğini sadece bu çeviriden bile tahmin edebiliyoruz. VEMP token’ler bu ekosistemde gerçekleştirilecek işlemlerde kullanılan bir kripto paradır. Merkezileşmeye karşı verilen savaşta kendisini ön cephede gören VEMP token projesi kullanıcılarını birtakım avantajlarla buluşturuyor. Bu avantajların neleri içerdiğini ve kullanıcılara neler sağladığını yazının devamında ifade edeceğiz. VEMP token ekosisteminde stake etme olanaklarından NFT’lere kadar çok sayıda hizmet alanı yer alıyor. Bizler bu yazı boyunca Vempire ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para kullanıcılarına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para VEMP token’ler ile ilgili olarak da birtakım dikkat çekici bilgileri bu yazıda paylaşacağız.

Vempire platformunun ayrılmaz parçası VEMP token’lerdir. Vempire ekosisteminin kendi para birimi olarak VEMP token’leri gösterebiliriz. Burada gerçekleştirilecek tüm işlemlerde bu kripto para geçerli olacak. VEMP token’ler ayrıca platformda düzenlenen çeşitli etkinliklerin kazananlarını, likidite sağlayıcılarını ve diğer kullanıcıları ödüllendirmek için kullanılan para birimidir. Bunların yanı sıra yazının başında belirttiğimiz oluşum DDAO’yu ödüllendirmek için kullanılan para da VEMP token’lerdir. Merkezi bir yapıya sahip olan kurulu düzeni değiştirmek isteyen VEMP token ekibi bu uğurda gerçekleştirilen dönüşüm hamlesinde en ön sırada yer almak istiyor. VEMP ekosistemi kendi topluluğu tarafından yönetilen ve demokratik özellikler taşıyan bir yapıya sahip. Proje kapsamında elde edilen kâr oranları DDAO içerisindeki unsurlara dağıtılıyor. Platformun yönetiminde kullanılan kripto para ise xVemp token olarak biliniyor. Bu token’in VEMP token’lerden farklı amaç ve yapıda olduğunu fark etmek gerekiyor.

VEMP token

Vempire (VEMP) Token Ne Zaman Çıktı?

Vempire (VEMP) token projesinin 2021 yılında faaliyetlerine başladığını görüyoruz. Bu tarihten beridir proje ekibi platformun büyümesi ve yeni kullanıcılara tanıtılması için faaliyetlerini sürdürüyor. Ekosistemin kripto parası VEMP token’lerin fiyatını gösteren tablonun normal bir grafik oluşturduğu söylenebilir. VEMP token’lerin fiyat verilerine detaylı olarak aşağıdaki başlıkta yer verdik. Metaverse alanını, NFT’leri ya da diğer DeFi trendlerini bünyesinde barındıran bu projenin gelecekte nerede olacağına hep birlikte şahit olacağız. Sürprizlerle dolu kripto para piyasasında bu tür projelerin çok sayıda yer aldığını söylemek mümkün. Elbette ki her proje başarıya erişemiyor ve bazı projelerin performansı diğerlerinin yanında nispeten sönük kalıyor. Son zamanların popüler ifadeleri arasında metaverse, nft ya da oynadıkça kazan gibi terimler yer alıyor. Vempire (VEMP) token projesi de bu ifadelerin tamamını kapsayan bir platform geliştirmiş. VEMP token’lerin gerçek kullanım alanlarının bulunup bulunmaması bu platformun yeni kullanıcılar elde etmesine bağlı.

Vempire (VEMP) Token Fiyatı Nedir?

Vempire (VEMP) token fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. VEMP token fiyatını gösteren grafiklerin piyasanın geneline aykırı hareketler sergilemediğini söylemek mümkün. Vempire platformunun ve VEMP token ekosisteminin detaylı olarak kripto para kullanıcılarına tanıtılması için ekip çeşitli çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalar arasında airdrop faaliyetleri de yer almış. Ancak kullanıcıların ihtiyaç duydukları bilgilere erişebilmesi için birtakım tanıtıcı evrakların hazırlandığını görüyoruz. Burada yer alan bilgilere göre VEMP token’ler piyasaya toplamda 810 milyon 720 bin adet arz edilecek. Bu miktarın şimdiye dek yaklaşık %21’i dolaşıma dahil edilmiş. Yani yaklaşık 173 milyon VEMP token dolaşımda yer alıyor.

VEMP token nedir

VEMP Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VEMP token [mcryptocoin=”VEMP” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. VEMP token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”VEMP” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. VEMP token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”VEMP” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”VEMP” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

VEMP Token Kaç Dolar?                        

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VEMP token [mcryptocoin=”VEMP” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle VEMP token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,64 dolarla kaydetti. Bununla birlikte VEMP token yılın en düşük seviyesini ise 0,053 dolarla belirledi.

Vempire (VEMP) Token Nasıl Çalışmaktadır?

Vempire (VEMP) token ekosistemi çeşitli unsurlardan meydana geliyor. Ekosistemin nasıl çalıştığını anlamak adına öncelikle bu unsurlara göz atmamız gerekiyor. VEMP token platformu sahip olduğu teknik gücü blockchain teknolojisinin getirdiği olanaklardan alıyor. Platformda kullanıcılara stake etme, ödül kazanma gibi imkanlar sunuluyor. Demokratikleştirilmiş merkezsiz otonom organizasyon (DDAO) adı verilen bir sistemi takip eden VEMP token ekosistemi kullanıcılarının görüşleri doğrultusunda faaliyet veriyor.

VEMP tokenn

VEMP token ekibinin temel hedefi merkeziyetsizlik fikrinin en iyi şekilde savunulması olduğu söylenebilir. Ortaya konulan ekosistem sayesinde bu fikrin daha da büyük bir başarıya ulaşılacağı öngörülüyor. Platformun daha fazla kullanıcıya tanıtılması için ekip çeşitli teşebbüslerde bulunmuş. Bunlardan birisi de VEMP token’lerin yeni kullanıcılara çeşitli gereklilikler karşılığında sunulduğu airdrop etkinliği. Bu sayede projenin daha geniş bir kitleye erişerek daha işlevsel bir hal aldığı söylenebilir.

Vempire (VEMP) Token Nasıl Satın Alınır?

Vempire (VEMP) token belirli kripto para borsalarından satın alınabiliyor. Bu borsalar arasında Gate.io, Uniswap, Bittrex, PancakeSwap, Bitrue ya da ShibaSwap gibi isimler yer alıyor. Gate.io üzerinden USDT yoluyla VEMP token satın almak mümkün. Kullanıcılar diledikleri borsayı kullanarak bu kripto paraya sahip olabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala