bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,911.86 0.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,033.38 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 586.71 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 149.29 3.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525814 2.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444614 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151583 2.80%

VeChain (VET) ve DNV, İlk Blockchain Tabanlı Tüp Bebek Hizmet Uygulamasını Başlattı

vechain

VeChain, DNV ve Çin’in en önemli Sağlık tesislerinden biri olan Renji Hastanesi ile birlikte blockchain’in teknoloji potansiyelini yeni bir sektöre taşıdı. Ortaklar, In-Vetro tüp bebek (IVF) için blockchain tabanlı bir hizmet uygulaması olan MyBaby’yi piyasaya sürdü.

Uygulamanın amacı ailelere IVF sürecini yönetmeye be iyileştirmeye yardımcı olacak bir araç sağlayarak, bu süreçte oluşacak olan stresi azaltmaktır. Uygulama hastanelerin daha iyi bir veri yönetimi hizmeti sunmasına olanak tanır.

Uygulama, kaygı ve depresyonu azaltmak için de yararlı bir araç haline gelmek üzere oluşturulmuştur. VeChain Vakfı konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Amacımız hayatın bu zorlu aşamasında on birlerce kadın ve aileye destek olmak.”

Çin’de In-Vetro tüp bebek (IVF) pazarının önümüzdeki 4 yıl içerisinde 2.8 milyar doları aşacağı düşünülüyor. Uygulama sayesinde VeChain, milyarca dolarlık bir pazarın merkezinde pozisyon alacak.

VeChain Blockchain Faaliyetlerini Arttırıyor

Geliştirilen uygulama blockchain uygulaması ile üçüncü tarafların verilerinin doğrulanmasını sağlar. Açıklamaya göre IVF süreciyle ilgili toplanan tüm veriler VeChainThor’da saklanır. Bu sebeple verilere yalnızca yetkili kullanıcılar erişim sağlayabilir.

Kullanıcılar yumurtaların ekstraksiyonundan döllenmesine kadar olan tüm süreci yakın bir şekilde takip edebilirler. MyBaby’nin nihai amacı, kullanıcıların karmaşık aşamalardan geçişini daha kolay bir süreç haline getirmektir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala