bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,765.82 4.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,105.38 2.83%
bnb
BNB (BNB) $ 585.30 3.30%
solana
Solana (SOL) $ 143.85 2.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528817 1.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466501 0.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149282 10.71%

VanEck danışmanı, Bitcoin ETF’in getirdiği çözümleri paylaştı

Bitcoinin Hareketsiz Arzi Zirvede44

VanEck danışmanı Gabor Gurbacs, başvuru yapan şirketinin spot Bitcoin ETF sürecine destek vermek üzere bir dizi paylaşım yaptı. Spot ETF’lerin faydalarına değinen Gurbacs, birim ön yargısına sahip yatırımcıların Bitcoin fonlarıyla birlikte bu endişeyi aşabileceğini belirtti. 

X hesabından tweet atan Gurbacs, yatırımcıların büyük kısmının Bitcoin’in sadece bir kısmına sahip olabileceğinin farkında olmadığını ve sadece tam sayılı varlıkları satın almayı tercih eden bir grubun varlığının sürdüğünü belirtti:

“Çok sayıda insanın bir Bitcoin’in bir kısmına sahip olabileceğini bilmiyor. Yatırımcıların bir kısmının küsüratlı rakamlara sahip olmak istememesi şaşırtıcı.” 

VanEck danışmanı, tam hisseye sahip olmanın yatırımcılara daha çekici geldiğini vurguladı. Gurbacs’a göre tam paylar halinde satılacak olan spot Bitcoin ETF payları bu önyargıya bir çözüm getirebilir. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) başvurulara vereceği yanıt heyecanla bekleniyor. Kripto sektöründe beklentiler yüksek olsa da Bitwise’ın anketine katılan 437 finansal danışmanın sadece yüzde 39’u yeşil ışık bekliyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala