bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,968.41 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.54 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 561.11 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.12 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500915 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467052 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153086 2.37%

Valencia CF Fan Token (VCF) Nedir?

Valencia CF Fan Token

Valencia CF Fan Token (VCF), Valencia Futbol Kulübü ile taraftarlar arasında etkileşimi artırmak amacıyla çıkarılmış resmi taraftar token’ıdır.

(VCF) Nedir?

Valencia CF Fan Token (VCF), Socios ve İspanyol Kulüp Valencia CF işbirliği ile 18 Haziran 2021 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Sembolü VCF olan Valencia CF Fan Token’ın, takım formasının göğüs kısmında amblem olarak yer alacağı duyrulmuştur. Ayrıca token logosunun yanı sıra “by socios” yazısının da takım formasında yer alacağı belirtilmiştir.

Valencia CF Fan Token (VCF), taraftarlar ile takım arasında etkileşimi artırmak için bir köprü görevi üstlenmiştir. Diğer tüm fan token’lar gibi Valencia CF Fan Token (VCF) da futbol tutkunları için yaratılmıştır. Valencia Fan Token (VCF), 27 Temmuz 2021 Türkiye saati ile 14:00’da ön satışa çıkmıştır. Token’ın adedi 2 Euro’dan satışa çıkmış ve ilk etapta kişi başı maksimum 75 adet alınabilmiştir. Valencia CF Fan Token (VCF), Chiliz altyapısı ile çalışır ve madenciliği yapılan bir token değildir. Ancak Socios üzerinden oyunlar ile ödüller elde edilebilmektedir.

VCF Coin

Kullanıcılar İçin Valencia CF Fan Token (VCF)

Valencia CF Fan Token (VCF) sahipleri, yatırımlarını değerlendirirken aynı zamanda taraftarı oldukları takıma da destek olmaktadır. Futbol tutkunlarının severek yatırımlarını değerlendirdiği fan token’lar kullanıcılarına birçok avantaj da sunmaktadır.

Valencia CF Fan Token (VCF) kullanıcıları, kulüp üzerinde birçok söz hakkına sahip olurken aynı zamanda taraftarı oldukları takıma özel birçok fırsattan da yararlanmaktadır. Taraftarlar, Valencia CF Fan Token (VCF) ile kulübe özel ürünler kazanma şansı, indirimli maç biletleri ve oyuncularla tanışma fırsatı gibi birçok imkana sahip olmaktadır.

Valencia CF Fan Token (VCF) Nasıl Satın Alınır?

Valencia CF Fan Token (VCF) Socios, Paribu, Chiliz ve DigiFinex gibi borsalar üzerinden satın alınabilmektedir.

  • Socios üzerinden Valencia CF Fan Token (VCF) satın almak isteyen kullanıcılar için satın alma işlemlerini sıralayacak olursak;
  • VCF token satın almak için öncelikle telefona mobil uygulama marketinden Socios app’i indirilir.
  • Uygulamaya üye olunmalı ve sonra kimlik doğrulama işlemleri gerçekleştirilmelidir.
  • Socios’tan taraftar token’lar yalnızca Chiliz (CHZ) kripto para birimi ile alınmaktadır.
  • Socios ana sayfada yer alan CHZ yükle kısmına geçilmelidir. Satın alınacak miktar girildiğinde bu miktara denk gelen CHZ miktarı hemen altında gösterilecektir.
  • Satın alınan Chiliz kripto para birimi hemen hesaba yatmaktadır. Chiliz kripto para hesaba yattıktan sonra ana sayfadan Piyasa yazan yere tıklanmalıdır.
  • VCF/CHZ isimli sütuna tıklanmalıdır. Satın al kısmından alınmak istenen VCF token adedini girilir. Satın alma emri işlem sırası geldiğinde gerçekleşecektir.

Chiliz Borsası’ndan Valencia CF Fan Token (VCF) satın almak isteyen kullanıcılar için satın alma işlemleri;

  • VCF Token satın almak için tarayıcıdan Chiliz’in web sayfasına gidilir ve üye olunur. Dilerseniz web sitesi yerine mobil uygulama marketlerinden de Chiliz uygulamasını indirerek VFC fan token satın almayı tercih edebilirsiniz.
  • Chiliz Exchange’e olduktan sonra doğrulama işlemlerini gerçekleştirilmelidir. Ardından para yüklenmelidir. Piyasa yazan sekmeye geçilir ve VCF token seçilir.
  • Satın almak istenilen miktar yazılır ve VFC satın al’a basılır. Valencia CF Fan Token (VCF) satın alma işlemi gerçekleşmiş olur.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala