bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,944.86 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,173.19 4.43%
bnb
BNB (BNB) $ 591.05 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 134.55 5.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514381 0.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454239 3.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14159 5.68%

UXLINK, dünyanın en büyük grup tabanlı Web3 sosyal platformu oldu

uxlink

UXLINK’in resmi web sitesi ve on-chain verilere göre, UXLINK 86.989 grubu kapsamakla birlikte gruplarında yaklaşık 7 milyon kullanıcı yer alıyor. Bunlardan 29.051 grup blokzincir ağlarında kendi GGraph’ını (grubun zincir üzerindeki grafiği) ve GWallet’ını (grubun zincir üzerindeki cüzdanı) basarak UXLINK’i Web3 gruplarına dayalı dünyanın en büyük sosyal platformu haline getirdi.

UXLINK, RWS protokolü ve Link To Earn güven mekanizması aracılığıyla yüksek kullanıcı büyümesi sağlarken MPC- AA cüzdanı, EOA hesabı, UX Swap, UX Task gibi Web3 ana uygulama senaryolarını tanıdık sosyalleşme Dapp’ına ve gruplardaki topraklara entegre ediyor. Tüm ağdaki EOA hesaplarının sayısı şimdiden 9 milyonu aştı.

Web3 destekli gruplar, Web3 uygulamalarını GWallet (grupların zincir cüzdanı) aracılığıyla bağlayabilir ve Dapps ile gruplar halinde etkileşime girerek WEB3 ekosisteminin etkileşim rollerini zenginleştirebilir; aynı zamanda GGraph (grupların zincir grafiği), grup ilişkileri temelinde oluşturulmuş bir sosyal grafiktir ve grup tabanlı uygulama senaryoları için erişilebilir bir veri tabanı sağlar.

Bir Web3 GameFi geliştiricisi, “Web3 destekli gruplar, trafik organizasyonunun yıkıcı bir şeklidir, yani Web3 ruhuna sahiptir ve insan doğasıyla tamamen uyumludur. Kullanıcılar gruplarda güven senaryoları, zamanında etkileşimler ve ücretsiz müşteri hizmetleri alırlar ve ürünlere ve projelere katılma olasılıkları daha yüksektir; bir geliştirici olarak, protokolleri + grupları yalnızca yeni kullanıcılar elde etmek için değil, aynı zamanda daha fazla kullanıcı etkileşimi ve geri bildirimi almak için de kullanabilirsiniz” dedi.

UXLINK, Dapps ve geliştiriciler için en büyük web3 sosyal ağı ve sosyal altyapısı olmayı hedefleyen, kitlesel benimseme için tasarlanmış yenilikçi bir Web3 sosyal platformudur. Genellikle takip eden / tek yönlü ilişkiler kuran çoğu web3 sosyal projesinin aksine, UXLINK gerçek dünya sosyal / iki yönlü ilişkiye odaklanır ve yenilikçi Gruplar araçları ve protokolleri ile kullanıcılar ile kullanıcılar, kullanıcılar ile Dapps arasında gerçek zamanlı etkileşimler sağlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala