bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,924.13 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,342.56 2.58%
bnb
BNB (BNB) $ 606.49 1.91%
solana
Solana (SOL) $ 143.29 1.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521539 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471837 1.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150712 1.79%

Ünlü şirketin CEO’sundan sansasyonel Bitcoin fiyat tahmini

ETH BTC notr 22 mart

Hedge fon yöneticisi Morgan Creek Capital’in CEO’su Mark Yusko, CNBC ile gerçekleştirdiği bir röportajda Bitcoin (BTC) fiyatının yıl sonuna kadar 150.000 dolar olabileceğini söyledi.

Kripto para piyasasında gözler halving’e çevrildi. Yaklaşık 20 gün sonra Bitcoin’de blok ödülünün yarıya indirilmesini sağlayacak halving gerçekleşecek. Halving, önceki döngülerde de boğa indikatörü olarak yorumlanmıştı. Bu nedenle yatırımcılar halving’i heyecanlı bir şekilde takip ediyor.

Kripto sektörünün popüler şirketlerinden Morgan Creek Capital’in CEO’su Mark Yusko da boğa beklentisi içerisinde. Yusko, CNBC’ye verdiği demeçte Bitcoin’in halving sonrasında yükselişe geçeceğini öne sürdü. CEO, sansasyonel bir fiyat tahmininde bulundu.

BTC bitcoin etf veri

Morgan Creek CEO’su Bitcoin için 150.000 doları işaret etti

Morgan Creek Capital’in CEO’su Mark Yusko, CNBC’ye verdiği demeçte Bitcoin (BTC) hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yusko, BTC fiyatının ilerleyen dönemlerde parabolik bir yükseliş yaşayacağını ve halving etkisiyle 150.000 dolara ulaşacağını aktardı.

bitcoin fiyat tahmini

Hedge fon yöneticisi Morgan Creek’in CEO’su, Bitcoin’e inandığını dile getirdi. Yusko, BTC’nin rekorlar kıran yıla daha yeni başladığının altını çizdi. CNBC’ye röportaj veren Yusko, BTC’nin baskın kripto para olduğunu ve altının daha iyi bir şekli olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yusko, halving sonrasında BTC’ye çok fazla ilgi duyulacağını, birçok yatırımcının FOMO’ya kapılacağını ve BTC değerinin iki katına çıkacağını belirtti. Ayrıca Yusko, BTC’nin 100.000 dolarlık potansiyel değerinin altında kaldığına değindi. CEO, BTC’nin bu bu sefer 150.000 dolara ulaşacağını aktardı.

Ünlü CEO, yükseliş için 20 Nisan’da gerçekleşmesi beklenen halving’ten dokuz ay sonrasını işaret etti. Yusko, “Yılın sonuna doğru daha parabolik olmaya başlıyor ve tarihsel olarak yarılanmadan yaklaşık dokuz ay sonraya denk geliyor. Bir sonraki ayı piyasası öncesinde fiyatın zirve yaptığını görüyoruz.” yorumunda bulundu

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala