bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,657.06 1.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,316.75 4.46%
bnb
BNB (BNB) $ 604.14 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 142.43 2.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519347 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469038 2.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150154 2.59%

Ünlü kripto analistleri konuştu: Bitcoin’de düşüş bitti mi?

analist 10 altcoin

İranİsrail çatışmasıyla birlikte büyük bir düşüş yaşayan kripto para piyasası, ünlü analistlerin dikkat çekici yorumlarıyla öne çıktı.

Halving heyecanın azalmasıyla beraber son günlerde düşüş eğiliminde olan Bitcoin, jeopolitik gerilimle yerle bir oldu. 71.500 dolardan bu yana düşüş trendinde olan kripto paraların lideri, 13 Nisan’daki gelişmeler ile anlık olarak 60.500 doları gördü. Bu süreçte çok daha fazla değer kaybeden altcoin’ler, kripto yatırımcısını hüsrana uğrattı. Kaos ortamını ele alarak değerlendirmelerde bulunan kripto analistleri ise herkesi şaşırttı.

kripto bitcoin analist 14nisan 1

Kripto analistleri yükseliş senaryosunu önde görüyor!

X’te (eski adıyla Twitter) bir milyondan fazla takipçisi olan ünlü kripto para analisti Willy Woo, son gelişmeleri RusyaUkrayna gerilimiyle kıyaslayarak şaşırtıcı yorumlarda bulundu. Rusya-Ukrayna çatışmasında BTC’nin yüzde 10 değer kaybettiğini daha sonrasında ise yükseliş ivmesi yakaladığını belirten analist, güncel sürece olumlu bakıyor. 14 Nisan’daki X gönderisinde kripto para piyasasının birkaç gün içinde iyileşmeye başlayacağını ifade eden Woo, takipçilerinin biraz da olsa içini rahatlattı.

14nisan bitcoin kripto analist

Son zamanların en popüler analistleri arasında yer alan Michael van de Poppe, altcoin’ler genelindeki olumlu görüşleriyle ilgi topladı. BTC’nin yüzde 20’lik bir düzeltmeye yaklaştığını vurgulayan analist, kaos ortamının durulmasıyla düzeltmenin sona ereceğini belirtti. Yakın zamandaki fiyat hareketlerini pozitif beklediğini ifade eden Poppe, BTC’deki halving heyecanının yavaş yavaş sonlandığını, altcoin’lerde ise muazzam fırsatların olduğunu dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala