bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Ünlü analistten halving sonrası Bitcoin fiyat tahmini

btc eth piyasalar

Son Bitcoin düzeltmesini doğru tahmin eden ünlü analist Markus Thielen, önümüzdeki ay gerçekleşmesi beklenen Bitcoin halving’inden sonra fiyatın 140.000 dolara ulaşabileceğini öngördü.

Kripto para piyasası boğa iştahıyla hareketliliğini sürdürürken Bitcoin (BTC) için fiyat tahminleri gelmeye devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, önümüzdeki ay gerçekleşecek halving’e odaklanmış durumda. Analistler, halving üzerinden BTC fiyatının gidişatı hakkında fikirlerini paylaşmaya başladı.

Önceki BTC düşüşünü doğru tahmin eden Markus Thielen, yönünü boğalara çevirdi. Thielen, halving sonrası için sansasyonel bir fiyat tahmininde bulundu.

Halving sonrası Bitcoin

Bitcoin (BTC), önümüzdeki ay kripto yatırımcılarının merakla beklediği halving’ini gerçekleştirecek. Tahmini 20 Nisan tarihinde gerçekleşecek halving için hedefler bir hayli yükselmiş durumda. Halving sonrası BTC fiyatının altı haneli seviyelere ulaşacağı öngörülüyor.

cryptoquant bitcoin boga

Halving öncesi BTC’nin düzeltme yaşayacağını bildiren ve bu tahmininde haklı çıkan Markus Thielen, gözünü bu sefer yükselişe çevirdi. Kripto analisti Thielen, halving sonrası BTC’nin 140.000 dolar seviyesine yükseleceğini öngörüyor. 10x Research’ün CEO’su ve üst düzey yatırımcı Thielen, yayımladığı bir raporda BTC alımına yeşil ışık yaktı.

Analist, üç önemli göstergenin BTC fiyatının yükselişini işaret ettiğini, ancak fiyatın 68.000 doların altına sarkması halinde göstergelerin geçersiz olacağını ve tahminlerin değişebileceğini iletti.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Thielen,  Bitcoin’in birkaç gün daha konsolidasyonunu tercih ederdik çünkü bu, geri dönüş göstergelerimizin çığlık atan alım seviyelerine ulaşmasına olanak tanıyacaktı. Yine de çeyreğin sonuna girerken Bitcoin’in haftaya agresif bir yükselişle başlayacağından şüpheleniyorduk.” yorumunda bulundu.

Thielen’in 140.000 dolarlık yükseliş beklentisinin yanında, spot Bitcoin ETF’lerden de olumlu bir veri geldi. Spot Bitcoin ETF’ler, 5 işlem günlük net para çıkışı serisini sona erdirdi. Pazartesi günü spot Bitcoin ETF’lere 15 milyon dolarlık net para girişi gerçekleşti. Bilindiği üzere spot Bitcoin ETF’ler en güçlü boğa indikatörü olarak yansıtılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala