bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,549.03 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,288.79 4.87%
bnb
BNB (BNB) $ 601.68 2.32%
solana
Solana (SOL) $ 141.87 3.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518962 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469595 2.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149432 2.87%

Ünlü analistten değerlendirilebilecek 10 altcoin önerisi

analist 10 altcoin

Ünlü analist Michaël van de Poppe, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda düşüş piyasasında değerlendirilebilecek 10 altcoin’i önerdi. Analist, yaptığı analizler ile bu altcoin’lerin Bitcoin paritesinde önemli bir konumda olduğunu iletti.

Kripto para piyasasının düşüş yönlü ilerleyişi, birçok yatırımcıyı alım iştahına itti. Kripto yatırımcıları, Bitcoin’in 64.500 dolara kadar yaşadığı düşüşü bir tür düzeltme olarak yorumladı. Özellikle Bitcoin halving’e günler kalmış olması, yükseliş beklentisini diri tuttu.

Piyasanın düşüş yönlü ilerleyişini değerlendiren ünlü analist Michaël van de Poppe, bunun bir tür satın alma fırsatı olduğunu belirtti. Analist, Bitcoin paritesi üzerinden yaptığı analizler sonucunda düşüş piyasasında değerlendirilebilecek 10 altcoin’i paylaştı.

Düşüş piyasası hakkında konuşan Michaël van de Poppe, “Para bu zamanlarda kazanılır, her şeyin tavan yaptığı zamanlarda değil. Bu yüzden altcoin’lerin en iyi 10’unu derledim, böylece işi kendiniz yapmak zorunda kalmazsınız.” dedi. Peki analist hangi altcoin’leri önerdi?

Coinbase kripto rapor

Ünlü analist, kendisince en iyi 10 altcoin’den birisi olarak Chainlink (LINK) projesini öne sürdü. Analist, yaptığı grafik analizde LINK coin’in son zirvesinden yüzde 40 düşüş yaşadığını aktardı. Michaël van de Poppe, LINK almak için düşüşün önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

chainlink analist LINK

Analist BTC paritesinde LINK için önemli bir yükseliş bekliyor. LINK, analistin uzun süredir radarında yer alan coin’lerden sadece birisi.


2- Celestia (TIA)

Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, hazırladığı en iyi 10 altcoin’e Celestia (TIA) projesini de ekledi. Analist, Celestia projesinin yeni olduğunu ve bu boğa döngüsünde büyük bir kazanç sağlayacağını söyledi.

Celestia analist TIA

TIA hakkında konuşan analist, “Son zirvesinden bu yana yüzde 61 düştü ve bu, ilgilenmek istediğiniz zaman dev bir fırsatla sonuçlandı.” yorumunda bulundu.


3- Arbitrum (ARB)

Michaël van de Poppe, düşüş piyasasında değerlendirilebilecek en iyi 10 altcoin sepetine Arbitrum (ARB) projesini dahil etti. Analist, Arbitrum’un ilerleyen dönemlerde daha fazla değer kazanacağını ve bunun ARB’ye pozitif yansıyacağını düşünüyor.

Arbitrum analist TIA

Analist, ARB ile ilgili şu analizi yaptı: “Bir önceki ay satış baskısının görülmesi nedeniyle büyük bir kilit açma yaşandı. Bu döngüde en güçlü kazanç sağlayanlardan biri olacak.


4- Polkadot (DOT)

Analizleriyle sektöre damga vuran Michaël van de Poppe, sepetine Polkadot (DOT) projesini eklemeyi ihmal etmedi. Analist, değerleme olarak DOT coin’in halen daha düşük bir seviyede olmasına dikkat çekti.

DOT polkadot analist

Michaël van de Poppe, Polkadot 2.0’ın piyasaya sürülmesi ile ekosistemde bir büyüme öngörüyor. Böylelikle DOT’un büyük bir fırsat olabileceğini düşünüyor.


5- Cosmos (ATOM)

Michaël van de Poppe, düşüş piyasasında değerlendirilebilecek en iyi 10 altcoin önerisine Cosmos (ATOM) projesini ekledi. Analist, ATOM’un halen daha aşağı yönlü düzeltme yapmasına dikkat çekti. Yükseliş sapmasının gelmesini ve potansiyel bir yükselişin gerçekleşmesini bekliyor.

Cosmos ATOM analist

ATOM hakkında konuşan analist, “Dev bir fırsat ve muhtemelen en az değer biçilen projelerden biri.” yorumunda bulundu.


6- dYdX (DYDX)

Ünlü analist Michaël van de Poppe, DeFi ve Ethereum ekosistemiyle önemli bir korelasyona sahip olan dYdX (DYDX) projesini öne sürdü. Analist, bu altcoin’in düşüş piyasasında değerlendirilebileceğini belirtti.

DYDX analist

DYDX hakkında konuşan analist, “Bitcoin paritesinde döngünün en düşük seviyesine ulaşıyor; nispeten yakında tutacağımızı varsayarsak; DEX’ler daha güçlü olacağı için yoğun bir şekilde ilgileniyorum.” yorumunda bulundu.


7- WOO (WOO)

Kripto analisti Michaël van de Poppe, düşüşlerde değerlendirilebilecek en iyi 10 altcoin’den birisinin WOO (WOO) olduğunu öne sürdü. Analist, WOO coin’i tıpkı dYdX gibi değerlenmesini beklediği bir DeFi projesi olarak yansıttı.

WOO analist

WOO hakkında konuşan analist, “BTC değerlemesinin hala düşük bir döngüde olduğu önümüzdeki dönemde DeFi’de güçlü bir artış görmeyi bekliyoruz.” dedi.


8- Sei (SEI)

Ünlü analist Michaël van de Poppe, altcoin sepetine Sei (SEI) projesini de ekledi. Analiste göre, önümüzdeki dönemde SEI’nin iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyor. Analist, piyasaya yeni giriş yapmış katman-1 projesi için umutlu

SEI analist

Kripto analisti, SEI hakkında şu yorumda bulundu: “Daha yeni kripto paralar, bir döngüde sahip olmak isteyeceğiniz kripto paralardır ve bu kripto para büyük ölçüde kısa listede yer almaktadır.”


9- Skale (SKL)

Michaël van de Poppe, altcoin sepetinin bir diğer ürünü Skale (SKL) hakkında analiz yaptı. Analiste göre, Bitcoin paritesinde en güçlü duran projelerden birisinin SKL olduğunu belirtti.

Skale SKL

Ünlü analist, SKL hakkında şu yorumda bulundu: “Güzel bir şekilde konsolide oluyor ve bir sonraki direncin mevcut fiyat seviyesinden sadece yüzde 240 uzakta olduğu daha yüksek bir dip yapıyor.”


10- Covalent (CQT)

Ünlü analist Michaël van de Poppe, düşüşlerde değerlendirilebilecek 10 altcoin sepetinin son ürünü olarak Covalent (CQT) hakkında açıklamalarda bulundu. Analiste Covalent’i Celestia’nın en önemli rakiplerinden birisi olarak gösterdi.

Covalent CQT

Celestia üzerinden değerlendirdiği Covalent hakkında, “Celestia’nın tezinin büyük bir tez olduğunu düşünüyorsanız, rakipler üzerine bahis oynamak istersiniz.” yorumunda bulundu.


Kripto analisti, yaptığı bu sepetin kendi yorumları ve analizleri sonucunda oluştuğuna dikkat çekti. Sepetteki tüm kripto paralar, Bitcoin paritesindeki fiyat seviyeleri üzerinden yorumlandı.

Daha önce Bitcoin’in gidişatı hakkında da önemli tahminlerde bulunan ve haklı çıkan analist, her düşüş anında bu altcoin’lerin değerlendirilebileceğini aktardı.

Analistin, “En iyi 10 altcoin” yorumu ise dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala