bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,842.84 2.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,122.16 0.27%
bnb
BNB (BNB) $ 588.83 2.41%
solana
Solana (SOL) $ 136.01 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513503 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452776 3.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144146 3.94%

Ünlü analistler sahnede: Bitcoin için dudak uçuklatan yorum

btc ayi boga dusus

Ünlü kripto analisti Michaël van de Poppe satın alma tavsiyesinde bulunurken, BitBoy lakabıyla bilinen Ben Armstrong Bitcoin (BTC) fiyatının 100.000 dolar olacağını savundu.

Kripto para piyasasında 12 Nisan Cuma günü büyük bir yıkım gerçekleşti. Bitcoin’in (BTC) 65.000 dolara gerilemesiyle birlikte, altcoin’lerde sansasyonel miktarda para çıkışı meydana geldi. Özellikle ABD-İran gerilimi kripto para piyasasının düşüşünde önemli bir etmen oldu.

Kripto para piyasasının düşüşüyle birlikte, son 24 saatte 1 milyar dolara yakın varlık tasfiye edildi. Kripto yatırımcıları, büyük bir hüsrana uğradı.

Yatırımcılar, kripto uzmanlarının yorumlarını merak etmeye başladı. BitBoy lakabıyla tanınan Ben Armstrong, düşüşü ilginç bir fiyat tahminiyle değerlendirdi. Kripto analisti Michaël van de Poppe ise tavsiyelerde bulundu.

coinbase kripto btc

Analistler emin: Bitcoin dönecek

Bitcoin (BTC) 65.000 dolara kadar düşüş yaşayarak 1 milyar dolarlık bir likidasyona yol açtı. Altcoin’ler, 2-3 ay önceki seviyelerine geri çekildi. Yine de birçok kripto uzmanı Bitcoin’den umutlu.

Uzun süredir kripto para sektöründe yer alan BitBoy (Ben Armstrong), yatırımcı güveninin sarsıldığı bugünlerde umut ışığı oldu. BitBoy, piyasa gidişatını değerlendirdi ve boğanın bitmediğini dile getirdi.

Kripto piyasasının değişken doğasından dolayı bu tarz düşüşlerin görüldüğünü belirten BitBoy, yaşananların normal olduğunu savundu. BitBoy, “Biraz kazanın, biraz kaybedin” yorumuyla dikkatleri üzerine çekti. BitBoy, Bitcoin’in düşüşlere dayanıklı olduğunu öne sürdü.

Daha önce Bitcoin’in büyük bir hamle yapacağını belirten BitBoy, bu sefer de sansasyonel bir tahminde bulundu. BitBoy, Bitcoin fiyatında, 2024 yılında 100.000 doların görüleceği konusunda emin.

Bir başka yorum ise kripto analisti Michaël van de Poppe’dan geldi. Ünlü analist, Bitcoin hakimiyetinin eninde sonunda büyük bir altcoin rallisini tetikleyeceğini belirtti. Analist, halving ve spot Bitcoin ETF’lerin boğa piyasasını canlı tuttuğuna değindi. Michaël van de Poppe, bu tarz gerilemelerin altcoin satın almak için potansiyel bir fırsat sunduğunu savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala