bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,753.08 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,317.69 2.45%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 1.79%
solana
Solana (SOL) $ 142.68 0.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519389 0.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469759 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150173 1.45%

Uniswap Geliştiricisi Hayden Adams’dan Dolandırıcılığı Uyarısı

uniswap gelistiricisi hayden adamsdan dolandiriciligi uyarisir

Son dönemde birçok şirket dolandırıcılık olaylarına karşı uyarılarda bulunuyor. Uniswap protokolünün yaratıcısı Hayden Adams, geçtiğimiz günlerde Twitter’da, kişilerin sahte bir Uniswap web sitesi oluşturduğu bir dolandırıcılıkla ilgili şaşkınlığını dile getirdi.

Adams, yaptığı bir paylaşımla dolandırıcılığın ayrıntılı doğasına duyduğu şaşkınlığı gösterdi ve bunun önemli miktarda çaba gerektirdiğini vurguladı. Ayrıca, dolandırıcıların Çin topluluk içeriğini planlarına dahil edecek kadar ileri gittiklerini ve hatta aldatıcı web sitelerinde kullanıcıları meşru Uniswap uygulamasına yönlendiren bağlantılar eklediklerini açıkladı.

Hayden Adams’dan Dolandırıcılığı Uyarısı

Hayden Adams, geçtiğimiz günlerde Twitter’da, kişilerin sahte bir Uniswap web sitesi oluşturduğu bir dolandırıcılıkla ilgili şaşkınlığını dile getirdi. Hayden Adams, herhangi bir yanlış kanıyı ortadan kaldırmak için, ne Uniswap’in ne de Vakfın söz konusu videoyla veya videoda yer alan kişilerle herhangi bir ilişkisi veya ilişkisi olmadığını açıkça belirtti.

uniswap gelistiricisi hayden adamsdan dolandiriciligi uyarisirt

Hayden Adams, ekibiyle birlikte bu dolandırıcılıkla mücadele etmek ve etkisini azaltmak için çaba sarf ediyor. Çabaları, sahte web sitesinin oluşturulması için kullanılan etki alanının kaldırılmasını içeriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala