bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

Uniswap Geliştiricileri Yeni Widget Uygulamaları Üzerinde Çalışıyor

Uniswap Geliştiricileri Yeni Widget Uygulamalari Üzerinde Çalişiyor

Blockchain sektörü günümüzde hiç olmadığı kadar hızlı büyüyor ve gelişiyor. Bu da doğal olarak güçlü bir rekabet pazarı anlamına geliyor. Bu rekabetin içerisinde şüphesiz merkeziyetsiz borsalar (DEX) da yer alıyor. Bu yüzden her gün yeni ürünler tanıtan projeler, bu rekabette güncellikleri korumaya çalışıyorlar. Son olarak popüler DEX’lerden birisi olan Uniswap’ın COO’su projenin gelecek planları hakkında önemli bilgiler verdi. Uniswap Widget.

Uniswap Geliştiricileri Yeni Widget Uygulamaları Üzerinde Çalışıyor

Uniswap Yeni Widget Uygulamaları Getiriyor

Spot piyasa kripto para ticareti için en büyük merkezi olmayan borsanın ana geliştiricisi olan Uniswap Labs, yeteneklerini herhangi bir web sitesine yerleştirebilecek bilgisayar kodunu tanıtarak büyümeyi hedefliyor. Uniswap COO’su Mary-Catherine Lader, “Büyümek için tüm pazarı büyütmeliyiz” dedi.

Bloomberg tarafından paylaşılan rapora göre, bir kod satırına yapıştırılarak eklenebilen bir widget, OpenSea kullanıcılarının onu çalıştıran web sitesinden ayrılmadan çeşitli token’ları değiştirmesine izin verecek ve başlangıçta Oasis.app ve Friends With Benefits’te de mevcut olacak.

Son olarak bu Widget’ın şirketin web3 girişimlerine yatırım yapmak için bir girişim kolu başlatmasına yol açan Uniswap’ın büyüme stratejisinin bir parçası olduğunu da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala