bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

UFO Gaming (UFO) Coin Nedir?

UFO Gaming

Ufo Gaming (UFO) tamamen merkezsiz ve sosyal niteliklere sahip bir oyunculuk token’idir. Bu kripto paranın birçok oyun platformunda yer aldığı ifade ediliyor. Oyunculuk sektöründe çalışmayı hedefleyen UFO token’ler kullanıcılarına kaliteli kripto para hizmeti sunacak. Hızla büyüyen oyun sektörü aynı hızla gelişmeye devam eden kripto para dünyasıyla zaman zaman bir araya geliyor. Kripto paralar oyun içi harcamalarda ya da verilecek teşviklerde kullanılabiliyor. Değerleri milyarlarca doları aşan bu iki dev sektör kullanıcıların da iştahını kabartıyor. UFO token projesi de bu sektörleri aynı anda hedef tahtasına almış girişimlerden birisi. Bu içerik oyunca UFO Gaming platformundan ve ekosisteme kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca platformun kripto parası UFO token’lere yönelik birtakım teknik verilere de bu yazıda yer veriyor olacağız.

UFO Gaming (UFO) ekosistemi dahilinde sanal bir evren yer alıyor. Bu evrende kullanıcılar, onlara sunulan işlem ve olanaklar ve UFO token’ler bulunuyor. Oyunculuk sektörünün devleşen potansiyelinden faydalanmak isteyen UFO ekibi ortaya bu platformu çıkardı. Kripto para ekosisteminin fırsat ve yeniliklerle dolu doğası oyun severleri daha da cezbedecek. Ekibin oluşturduğu sanal dünyada oyunun keyfini çıkaran oyun severler bir yandan da kripto para dünyasının olanaklarını elde edebilecek. Dark Metaverse, UFO Gaming kapsamında inşa edilen sanal dünyaya verilen isim olarak biliniyor. Bu ekosistemin sanal bir evren şeklinde tasarlanmış kapalı döngü bir ekonomi modeli olduğunu söylemek yanlış olmaz. Dark Metaverse yeni oyunlar da dahil olabiliyor. Yeni oyunları bünyesine dahil eden ekosistem genişledikçe elde edilmesi planlanan ekonominin niteliği de artacak. Böylece ortaya mali bir değerin çıkacağı düşünülüyor.

UFO coin nedir

Kripto para piyasası Bitcoin (BTC) öncülüğünde çıktığı bu yolda şimdiye dek oldukça emin adımlarla ilerledi. Piyasada zaman zaman olumsuz gelişme ve aksaklıklar yaşansa da bu dev ekosistem daima büyümesini bildi. UFO Gaming platformunun da oyunculuk sektöründen destek alarak kısa bir süre içerisinde büyüyeceği ifade ediliyor. Dark Metaverse ekosisteminde oyuncuların kar elde etmek için oynayacakları oyunlar yer alacak. Bu oyunlar kullanıcılarına oyun içi NFT’ler ya da sanal tarlalar kazandırabiliyor.

UFO Gaming (UFO) ne zaman çıktı?

UFO Gaming (UFO) platformunun başlangıcının adil şartlarda gerçekleştiği projenin tanıtıcı evraklarında özellikle yer alıyor. Ekip bu konuda hiçbir haksızlığa yer verilmediğini belirtiyor ve bir hayli de iddialı bir tavır takınıyor. UFO token’lerin arz edilecek miktarından kesinlikle hiçbir şekilde ekip için pay oluşturulmadı. Token’lerin gizli satış ya da benzeri durumlarla kullanıcılara dağıtılmadığının da altı çiziliyor. UFoger isimli bir geliştirici kendisi gibi tecrübeli bir başka blockchain geliştiricisiyle projeyi hayata geçirdi.

UFO Gaming platformu hem gelişmeye hızla devam eden oyun sektöründen hem de kripto para piyasalardan destek alacak. Ekip bu sayede ekosistemin gelişimine hız katacağını düşünüyor. Böylece platform amaçlarına ulaşmaya bir adım daha yaklaşmış olacak. UFO Gaming platformu, oyun dünyasına kripto paraların benzersiz avantajlarını dahil etmeyi temel amacı olarak gösteriyor.

UFO

UFO Gaming (UFO) Fiyatı Nedir?

UFO Gaming (UFO) platformunun kripto parası UFO token’ler ile ilgili en güncel fiyat verilerine aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Ekip tarafından projenin tanıtımı amacıyla hazırlanan evraklarda UFO token’lere yönelik ilgili çeken verilere yer veriliyor. Bunlara göre piyasaya arz edilecek toplam UFO token sayısı 25 trilyon 757 milyar 757 milyon 757 bin 757 olarak ifade edildi. Bu miktarın tamamının dolaşımda bulunduğu teknik verilerle sabit. Yukarıdaki bölümlerde de belirttiğimiz gibi UFO Gaming projesindeki UFO token’lerin hiçbir şekilde  birilerine tahsis edilmesine müsaade edilmemiş.


UFO Gaming Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 UFO token 0,000044 TL TL’den işlem görüyor. UFO token fiyatı son 24 saat içerisinde -0.38% değişim gösterdi. UFO token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 690,137 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 35,159,528 dolar seviyesinde.


UFO Gaming Kaç Dolar?                        

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 UFO token $ 0.000001 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle UFO token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,000031 dolarla kaydetti. Bununla birlikte UFO token yılın en düşük seviyesini ise oldukça düşük bir seviyede belirledi. Kripto paranın fiyatının bu denli düşük olmasının birçok nedeni bulunabilir. Ancak toplam arz miktarının yüksek oluşu ve projenin henüz çok geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşamamış olması düşük fiyata neden olabilir.

UFO coin

UFO Gaming (UFO) Nasıl Çalışmaktadır?

UFO Gaming (UFO) ekosisteminin nasıl çalıştığını anlamak adına burada sunulan hizmetlerden biraz bahsedelim. Öncelikle UFO token’lerin ERC-721 standardını takip eden kripto paralar oldukları belirtiliyor. Ekosistemde yer alan kullanıcılar oyun oynayıp gereklilikleri yerine getirdikçe ödüller kazanabiliyor. Böylece oyundaki rekabet duygusu tavan yapıyor ve ortaya dinamik bir ekosistem çıkıyor. Super Galactic, UFO evreninde yer alan ilk oyun. UFO token’ler bu oyunda kullanılarak karakter oluşturulabiliyor. Sadece bu oyun bile UFO’lar için bir kullanım alanı anlamına geliyor. Bunların yanı sıra UFO Gaming ekosisteminde NFT’ler ve NFT piyasasının gerçekleştiği bir ortam bulunuyor. Son olarak UFO evreninin birden fazla zincire olanak veren bir altyapıya sahip olduğunu ifade edelim.

UFO Gaming (UFO) Nasıl Satın Alınır?

UFO Gaming (UFO) platformunun kripto parası UFO token’ler Uniswap, Mexc, 0x protocol ya da ShibaSwap gibi borsalardan alınıp satılabiliyor. Kripto paranı henüz Binance ya da Coinbase gibi dev borsalarda yer alamadığını görüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala