bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,270.22 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.17 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 562.13 3.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.95 2.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51313 4.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.487631 9.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156625 5.57%

Twitter ve Stripe Kripto Ödemeleri İçin Ortaklık Kurdu

twitter ve stripe kripto odemeleri icin ortaklik kurdu 1

Sosyal medya platformu Twitter son dönemlerde kripto paralara verdiği desteklerle gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda kripto para birimleriyle bahşiş özelliğini kullanıcılarına sunan mikro blog platformu şimdi de Stripe ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Twitter ve Stripe Ortaklığı Duyuruldu

Stripe tarafından yapılan açıklamaya göre yeni bir ödeme yönteminin testi için Twitter ile ortaklık kuruldu. Stripe’ın kripto yöneticisi olan Karan Sharma, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Twitter ortaklığının Stripe’ın ilk ortaklığı olduğu için Connect hizmeti için belirli bir Twitter kullanıcısıyla özelliğin test edileceği aktarıldı.

twitter ve stripe kripto odemeleri icin ortaklik kurdu 2

Stripe, kurulan bu ortaklık neticesinde kripto para ödemeleri için USD Coin (USDC) desteğini test edecek. Şimdilik belirli bir Twitter kullanıcı grubu ile yapılan testlerde kullanıcılar Super Follow (Süper Takip) ve Ticketed Spaces (Biletli Alanlar) üzerinden elde ettikleri gelirleri USDC olarak alabilecek.

Sharma konu hakkında yaptığı açıklamada, “Kullanıcılar bu ortaklığımızla birlikte Twitter kazançlarını kripto para cüzdanlarına ekleyebilecek.” dedi. Sharma ayrıca, “Stripe, kriptoya ilgili tüm karmaşıklığı ortadan kaldıracak. Kullanıcılar bu sayede Twitter ödemelerini kolay bir şekilde yeni bir seçenekle alabilecek.” ifadesini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala