bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,938.74 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,543.20 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 612.24 4.48%
solana
Solana (SOL) $ 184.92 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619807 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.643464 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214138 4.87%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 16 – 22 Temmuz

Türkiyede ve Dünyada Haftanin Trend Coinleri 2216 – 22 Temmuz

Kripto para sektöründe oldukça aktif bir hafta yaşandı. Birçok kripto para birimi yaşanan düşüş sonrası anlık yükselişe geçerken, bazıları da popülaritesini oldukça artırdı. Bitcoin (BTC) son bir hafta içerisinde yüzde 15 değer kazanırken bu yükselişi diğer altcoin’ler de takip etti. CoinGecko ise 16 – 22 Temmuz tarihleri arasında, Türkiye’de ve dünyada öne çıkan kripto para birimlerini paylaştı.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 16 – 22 Temmuz

Haftanın trend coinleri listesini takip eden okurlarımız bir süredir Türkiye’deki trend coinlerin ilk sıralarda pek değişiklik yaşamadıklarını hatırlayacaklardır. Ancak bu kez her ne kadar benzerlikler olsa da bazı yeni oyuncuları görüyoruz. Bu hafta Türkiye’de trend olan coinlerin başında uzun bir süredir olduğu gibi STEPN Green Satoshi Token yer alıyor. Özellikle son dönemde artan fiyatı ile birlikte oyuncuların çok daha aktif olarak takip yürüttüğü coin, benzer bir şekilde trendlerde de yerini korudu.

Listenin ikinci sırasında ise metaverse denilince akla ilk gelen projelerden birisi olan CEEK Smart VR yer aldı. Proje çıktığı günden bu yana popülaritesini hızla artmaya devam ederken Türk kullanıcılar tarafından da oldukça takip ediliyor. Geçtiğimi 3 haftanın sürekli olarak ilk 3 sırasında bulunan CEEK Smart VR, bu kez de 2 sırada yer alıyor.

Listenin 3. sırasında yer alan Cratos (CRTS) aslında bu hafta trendlere çıkmasını yaşadığı ani çıkışa borçlu. Öyle ki token son 1 hafta içerisinde yüzde 80’lik bir yükseliş yakaladı. Bu büyük artış sonrası birçok yatırımcı tarafından kendisini duyuran CRTS, trendler listesinde 3. sıraya çıkmayı da başardı.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 16 – 22 Temmuz

Dünyada haftanın trend olan coinleri listesinde ilk sırayı son dönemde yaptığı yeni ortaklıklar ile sesini sık sık duyuran Polygon aldı. Özellikle fiyat konusundaki performansı ve yaptığı işbirlikleri göz önüne alındığında dikkat çeken Polygon, bu hafta yatırımcılar tarafından da sık sık takip edildi.

Listenin ikinci sırasında ise geçtiğimiz haftalarda da görmeye alışık olduğumuz Evmos yer aldı. Fiyat bazında oldukça dalgalı bir hafta geçiren Evmos, maalesef bir hafta içerisinde yüzde 6.3’lük bir değer kaybı yaşadı. Ancak bu onun trenler arasından çıkması için yeterli olmadı.

Listenin üçüncü sırası da geçtiğimiz haftalarda da sık sık karşılaştığımız Optimism (OP) yer aldı. Fiyat konusunda son 7 gün içerisinde oldukça iyi performans gösteren OP, yüzde 78’lik bir artış ile yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Listenin devamında ise Handshake, Terra, Ethereum ve Lido DAO yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala