bitcoinBTC/TRY
763.125,99 TL 3,03%
ethereumETH/TRY
47.148,07 TL 2,60%
tetherUSDT/TRY
27,40 TL 0,07%
bnbBNB/TRY
5.963,17 TL 1,22%
xrpXRP/TRY
14,31 TL 1,31%
usd-coinUSDC/TRY
27,40 TL 0,13%
staked-etherSTETH/TRY
47.241,00 TL 2,89%
solanaSOL/TRY
651,61 TL 11,38%
cardanoADA/TRY
7,24 TL 3,59%
dogecoinDOGE/TRY
1,73 TL 1,51%

Paylaş

Tüm Paramı Kaybedip Direk Dansı Yaptım

BTCafe’de bu hafta Firuze Özdemir’in konuğu İbrahim Türker oldu. Yine kripto para piyasasına yön veren bir program gerçekleştirdik.

Nelerden Bahsedildi?

Firuze Özdemir, programın ilk bölümünde İbrahim Türker’ “Para Sevmiyor Musun?” şeklinde bir soru sordu. İbrahim Türker, Firuze Özdemir’in sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Kripto ile ilgili bir programdayız ve bu konu üzerinde konuşuyoruz. Genel olarak benim yatırımlarla ilgili pişmanlıklarım oluyor. Benim mesela çok param varken, sağlam param varken Alaçatı’da 3 parsel yer olduğu söylendi. Genel olarak köy olduğunu düşünerek almadım. Yani aslında yatırım konusunda pek iyi olduğumu düşünmüyorum.

Firuze Özdemir, İbrahim Türker kripto paralara nasıl yatırım yaptıklarını ve o süreçte neler yaşadıklarını sordu. İbrahim Türker soruya şöyle cevap verdi:

Benim karakterimde bir insan için yatırım konu farklı açılardan bakılabilir. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum bu program tam benlik. Çünkü ben teknik analizden anlamıyorum.

Sena Karakılıç

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Lise yıllarında amatör olarak tiyatro ve resim ile ilgilenen Sena, haberciliğe olan ilgisini bu döneminde keşfetti ardından gazetecilik bölümünü seçmeye karar verdi. Şu anda Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Nur Sena, aynı zamanda Ege Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu. Eğitimine halen Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ile devam ediyor. Gazeteciliğin temel ilkelerini benimsemiş ve haberciliğin etik değerleri çerçevesinde haber yazmaya dikkat etmektedir. Üniversite döneminde gazetecilik mesleğini sahada öğrenmenin gücüne inanan Sena, TRT Haber ve Ege Ajans’ta muhabir olarak çalıştı. Üniversite eğitimi süresinde çeşitli medya sektörlerinde uzun dönemli stajyer olarak yer aldı. Stajyer olarak çalıştığı yerlerden bazıları Turkish British Magazine ve Ege Haber. Bu kurumlarda web editörü olarak çalışmalarına devam etti. Nur Sena son zamanlarda hızla gelişen teknolojik gelişmeler ile birlikte adını günlük hayatta çokça duyduğumuz kripto varlıklar ile yakından ilgileniyor. Dijitalleşen dünya ile birlite kripto varlık sektöründe yaşanan gelişmeleri ve aynı zamanda kripto varlık ekosistemini güncel olarak takip ediyor. Dijital kanallar, teknolojik gelişmeler ve güncel olarak sosyal medyadaki gelişmeler üzerine okuma yapmaktadır. Ana akım medya ile de ilgilenen Sena, ekonomik gelişmelerin anlık takibini gerçekleştiriyor. Habercilik pratikleriyle birlikte kripto varlıklar üzerine detaylı ve geniş çaplı birçok araştırma ve okuma yapıyor. İletişim alanındaki deneyimlerini, gelişen medya sektörüne uyum sağlayacak şekilde geliştiremeye devam eden Nur Sena şu anda Türkiye’nin uzman kadrolu haber platformu olan BTCHaber TV’de içerik editörlüğü yapıyor. BTCHaber TV’de yayımlanan Kripto Bülten, kriptografik ve BTCafe programlarının içeriği ile ilgilenen Sena, her haftada yayımlanan bu 3 programın bültenlerini BTCHaber.com haber sitesine girişini sağlıyor.

Yanıt verin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
No coins selected
Bağlantıyı kopyala