bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,357.85 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,550.35 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 618.74 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 187.86 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.637794 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.66432 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217585 1.15%

Trust Wallet Token (TWT) Nedir?

Trust Wallet Token TWT nedir

TrustWallettoken (TWT) bir kripto para cüzdanı platformudur. Bu platform kullanıcıların kripto para satın almalarına da imkan veriyor. Ayrıca bir cüzdanın esas işlevi olan kripto paraları saklama olanağı da bu platformda sağlanıyor. TWT token, TrustWallet platformunun kendi kripto parası olarak işlem görüyor. BEP-2 ve BEP-20 token standardını takip eden bu kripto para kullanıcılarını çeşitli avantajlarla buluşturuyor. Bu içerik boyunca TrustWallet platformundan ve kripto para ekosistemine sağladığı unsurlardan bahsedeceğiz. Ayrıca platformun kripto parası TWT token’lere yönelik birtakım verilere de burada değiniyor olacağız.

TrustWallet uzun yıllardır kullanıcılarına hizmetler veren bir kripto para cüzdan platformudur. Bu cüzdanın kırkın üzerinde blockchain’i desteklediğini biliyoruz. Başka bir deyişle TrustWallet kullanıcıları oldukça geniş bir kripto para yelpazesiyle işlem yapabiliyorlar. Bu durumun diğer cüzdanlar karşısında bir avantaj oluşturduğu yorumu yapılabilir. TrustWallet platformunda 160 binin üzerinde kripto para türünün yer aldığını ifade edelim. Bu miktar platformun kullanıcılar için ne denli geniş ölçekli kripto para hizmeti sunduğunu ispat ediyor. TrustWallet kullanıcılarının elde ettiği kripto para hizmetleri arasında stake etme olanağı da bulunuyor. Cosmos, Tezos, Kava ve bunlara benzer birçok blockchain ağları için stake işlemleri TrustWallet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. TrustWallet ara yüzünün kullanıcı dostu bir yapıya sahip olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Bu ara yüzden istifade eden kripto severler kripto paralardan elde ettikleri gelirleri kolay bir şekilde yönetebiliyor. Zaman zaman kullanıcılar için karmaşık bir mecra haline dönüşebilen kripto para piyasası, TrustWallet gibi kolay kullanımlı platformlara ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyacın karşılanması özellikle piyasaya yeni adım atacak çiçeği burnunda kullanıcılar için büyük önem arz ediyor. Böylece bu kullanıcıların daha kolay uyum sağlayabilmesi mümkün hale gelecek.

Trust Wallet

TrustWallet platformunda gerçekleşecek işlemlerin tamamlanması ve ekosistemin düzgün bir şekilde işlemlerine devam edebilmesi adına bir kripto para tasarlandı. TWT token’ler platformda kullanılan kripto paralar olarak biliniyor. Bu token’lerin belirli kullanım alanları bulunuyor. TWT token’lerin kullanım alanlarının başında platformun yönetimi geliyor. TWT token sahipleri platformun geleceğine yönelik alınacak kararlarda söz sahibi olabiliyor. Yapılacak oylamalara TWT token sahipleri doğrudan katılara bunu gerçekleştiriyor. Oylamalara konu olan hususlar arasında TrustWallet platformuna yeni blockchain desteklerinin eklenmesi gibi örnekler yer alıyor.

TrustWallet Token (TWT) ne zaman çıktı?

TrustWallettoken’e (TWT) ev sahipliği yapan TrustWallet projesi 2017 yılında faaliyetlerine başladı. ViktorRadchenko tarafından kurulan TrustWallet kısa sürede hızlı bir mesafe kat etmeyi başaran projeler arasında yerini aldı. Amerika’nın California eyaletinde çalışmalarına devam eden Radchenko geçmişte birçok başarılara imzasını atmış bir isim. Bu başarılar arasında teknoloji firmaları ile ilgili olanlar dikkat çekiyor. Radchenko, teknoloji alanında sahip olduğu ilgiyi kripto para sektörüne bir şekilde yönlendirdi. Sonuç olarak da ortaya mobil kripto para cüzdanları arasında gösterilebilecek kaliteli bir platform çıktı. Girişimci isim bu çalışmaları gerçekleştirdiği sırada henüz ERC-20 token’leri için uygulama platformlarında bir cüzdan hizmeti bulunmuyordu.

Söz konusu platform 2018 yılında dünyaca ünlü kripto para borsası Binance tarafından satın alındı. Satın alma bedelinin kullanıcılarla o dönemde paylaşılmaması merak uyandırmıştı. TrustWallet uygulamasının kurucusu da dahil olmak üzere tüm ekip Binance platformunda da çeşitli önemli roller gerçekleştiriyor.

TrustWallet Token (TWT) Fiyatı Nedir?

TrustWallettoken (TWT) fiyatı ile ilgili en güncel verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilmek mümkün. TrustWallet ekibi, projelerinin tanıtımına yönelik oldukça detaylı evraklar hazırladılar. Bu evraklarda TWT token’ler ile ilgili olarak da ilgi çekici verilere yer veriliyor. Bunlara göre TWT’ler piyasaya toplamda ne kadar arz edilecek belirli değil. Ancak dolaşımda bulunan TWT token sayısını biliyoruz. Bu miktarın 346 milyon civarında seyrettiği verilerle sabit.

TWT

TrustWallet Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TWTtoken [mcryptocoin=”TWT” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. TWTtoken fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”TWT” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. TWT token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”TWT” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”TWT” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

TrustWallet Token Kaç Dolar?             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TWTtoken [mcryptocoin=”TWT” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle TWTtoken tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,53 dolarla kaydetti. Bununla birlikte TWTtoken yılın en düşük seviyesini ise 0,11 dolarla belirledi.

TrustWallet Token (TWT) Nasıl Çalışmaktadır?

TrustWallettoken (TWT) bir cüzdan uygulamasının kripto parasıdır. Bu kripto paranın BEP-2 ile BEP-20 token standartlarını takip ettiğini biliyoruz. Kullanıcılarına hizmetlerini kaliteli bir şekilde sunan TWT token’ler, TrustWallet platformunun etkili bir şekilde işlemesini sağlıyor. Bu kripto para birçok amaç için kullanılıyor.Token hakkında detaylı veriler platformun web sayfası üzerinde yer alıyor.

how to buy

TrustWallet Token (TWT) Nasıl Satın Alınır?

TrustWallet token (TWT) satın almanın birden fazla yöntemi bulunuyor. Kullanıcıların en çok güvendiği satın alma yöntemlerinin başında borsa platformları geliyor. TWT token’lerin alım satımına olanak veren çok sayıda borsanın ekosistemde var olduğunu söyleyebiliriz. Bu borsalar arasında Binance, Gate.io, Pancakeswap, MEXC, Binance TR ya da Bitrue gibi isimler yer alıyor. Dünyanın en büyük borsa platformları arasında yer alan Binance, TWT token’ler için çeşitli işlem çiftleri oluşturmuş. Bu işlem çiftlerini USDT, BUSD ve BTC ile oluşturan Binance kullanıcılarının TWT token’leri alıp satmasına imkan sunuyor. Kullanıcılar bu kripto paralardan faydalanarak Binance borsası üzerinden TWT token satın alabilirler. Kripto para piyasasının riskli bir mecra olduğunu unutmamak gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala