bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,663.93 1.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,587.50 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 589.42 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 186.95 0.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62343 0.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651042 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.20295 10.59%

Paylaş

Trabzonspor Token (TRA) Nedir?

Trabzonspor Token TRA nedir

Trabzonspor token (TRA) Socios.com platformu tarafından sunulan taraftar token’lerinden birisidir. Bu kripto para Trabzonspor taraftarına hitap ediyor ve onlara belirli imkanlar kazandırıyor. TRA token’e sahip olan tarafların, socios.com uygulamasını kullanarak bazı avantajlardan faydalanması sağlanıyor. Ayrıca TRA token sahipleri bir kripto paraya sahip olmanın bütün olanaklarından faydalanabiliyor. Bu içerik boyunca Trabzonspor token’in sağladığı imkanlardan ve ekosisteme kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca TRA token’lere yönelik birtakım teknik verilere de bu yazımızda değiniyor olacağız.

“Bir taraftardan daha fazlası ol.” Bu slogan kripto para topluluğuna taraftar token’lerini tanıtan socios.com platformu tarafından kullanılıyor. Platformun sunduğu token’leri alan kullanıcılar takımlarına destek olabiliyor. Bunun yanında token sahiplerinin spor kulüplerinin geleceği hakkında da söz sahibi olabilmesi gündeme geliyor. Socios.com tarafından geliştirilen uygulama üzerinde çeşitli oylamalar düzenleniyor. Token sahipleri bu oylamalara katılarak gönül verdikleri takımların geleceği hakkında söz sahibi olabiliyor. Üstelik söz konusu uygulamanın kullanıcılarına sunduğu avantajlar bununla sınırlı değil. Kullanıcılar TRA token’leriyle bu uygulamadan ödüller kazanabilecek. Haritaya yerleştirilen fan token’lerini uygulama aracılığıyla toplayabilmek mümkün. Ayrıca uygulamayı kullanan taraftarlar kulüplerinin gelecek planlarından da hemen haberdar olabiliyor. Bir Trabzonspor taraftarının bu uygulamayı kullanması için birden fazla sebep bulunuyor.

Trabzonspor token

Kripto para piyasası sürprizlerle dolu bir ekosistem olarak tanınıyor. Kripto para kullanıcılarının piyasada yer alan riskleri göz önünde bulundurarak işlem yapması uzmanların tek vücut olarak söyleyip durduğu şeyler arasında yer alıyor. Takım tutmanın verdiği coşku ve tutku kripto paraların doğasıyla uyuşmayabilir. Kullanıcılar yatırımlarını bu gerçeği göz önünde bulundurarak yapmalılar. Bunların yanında kripto para yatırımlarının şans oyunlarıyla ilgisinin olmadığını da unutmamak gerekiyor. Böylesi riskli bir piyasada yatırım yapmak ancak detaylı araştırmalarla sağlıklı bir şekilde gerçekleşebilir. Taraftar token’lerine yatırım yapacak kullanıcıların dikkatli olmalarında fayda var. Socios.com platformunun sunduğu uygulamayı kullanan taraftarlar stadyumlara kadar uzanan avantajlar elde edebiliyor. Veya kulüplerinin lisanslı ürünleriyle ilgili çeşitli fırsatların da bu platformda bulunduğu ifade ediliyor.

Trabzonspor Token (TRA) ne zaman çıktı?

Socios.com platformu 2019 yılından itibaren faaliyet veriyor. Platformun kripto parası olarak bilinen Chiliz (CHZ), Socios.com ekosistemindeki taraftar token’lerine güç veren teknoloji olarak görülebilir. Proje kapsamında çok sayıda taraftar token’inin kullanıma dahil edildiğini görüyoruz. Bu sayede futbol dünyasının taraftarları kripto paraların yenilikçi avantajlarıyla tanışma fırsatı buldu. Coinmarketcap adlı piyasa izleme platformunda yer alan verilere göre TRA token’ler işlemlerine ilk olarak 2020 yılının son aylarında başladı. Bu kripto paranın o tarihten itibaren çeşitli borsalarda yer almayı başardığını görüyoruz. Böylece TRA token yeni kullanıcılara erişmeyi de başardı. Socios.com platformunda satışa başladığı ilk beş dakikada TRA token’ler 5 milyon Türk Lirası değerinde satışa ulaşmıştı. Bu veriler taraftarların takımlarına duyduğu ilgiyi gösteriyor.

Trabzonspor Token (TRA) Fiyatı Nedir?

Socios.com platformunda yer alan taraftar token’lerinden birisi olarak bildiğimiz Trabzonspor token (TRA) ile ilgili en güncel fiyat verileri aşağıda yer alan başlıklarda bulunuyor. Ekip tarafından kripto paranın teknik gerçeklerine yönelik hazırlanan tanıtıcı evrakta TRA token’lerin piyasaya kaç sayıda arz edileceği ifade edilmemiş. Buna göre TRA token’lerin arzının sınırlandırılmadığı söylenebilir. İçerik yazıldığı anda alınan verilere göre dolaşımda bulunan TRA token sayısı ise 2,3 milyon civarında seyrediyor. Socios.com platformundaki uygulamadan faydalanarak kullanıcıların token ile ilgili işlemler yapabilmesi imkanı bulunuyor.

TRA nedir

Trabzonspor Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TRA token 37,15 TL TL’den işlem görüyor. TRA token fiyatı son 24 saat içerisinde 0.02% değişim gösterdi. CITY token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 539,845 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 8,742,534 dolar seviyesinde.


Trabzonspor Token Kaç Dolar?          

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TRA token $ 1.15 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle TRA token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 6,4 dolarla kaydetti. Bununla birlikte TRA token yılın en düşük seviyesini ise 1,2 dolarla belirledi.


Trabzonspor Token (TRA) Nasıl Çalışmaktadır?

Trabzonspor token (TRA) tıpkı diğer taraftar token’leri gibi socios.com platformunun hazırladığı bir kripto paradır. Bu kripto para lider altcoin Ethereum’un (ETH) blockchain ağını kullanıyor. Başka bir deyişle TRA’lar ETH ağına bağlı yan zincirler olarak faaliyet gösteriyor. Madencilik faaliyetlerine olanak vermeyen bu kripto paralar, uygulamadaki bazı özellikler vasıtasıyla kullanıcılarına madencilikten kazanabilecekleri tutarı vadediyor.

Uygulamada kullanıcıların ödüller kazanması mümkün. Bunun yanı sıra haritanın çeşitli yerlerine konulmuş TRA token’leri toplayarak da bir tür gelir elde ediliyor. Socios.com platformunun geliştirdiği uygulama sayesinde kullanıcılar Trabzonspor hakkında yapılan bilgilendirmelere de anında erişiyor. Bu sayede gönül verdikleri kulüplerinin durumunu sürekli takip ediyorlar. Ayrıca bu uygulamada kulübün maçlarında kullanılabilecek birtakım fırsatların ya da kulübün lisanlı ürünleriyle ilgili bazı avantajların da yer aldığı belirtiliyor. Socios.com platformunun web sayfası üzerinden konu hakkında en detaylı bilgilere erişmek mümkün.

TRA token

Trabzonspor Token (TRA) Nasıl Satın Alınır?

Trabzonspor token (TRA) henüz yalnızca iki borsa üzerinden alınıp satılabiliyor. Bu borsalar Okex ve Paribu şeklinde sıralandırılabilir. Bir Türk kripto para borsası olan Paribu kullanıcılarının TRY yani Türk lirası yoluyla TRA satın alabilmesine imkan sunuyor. Okex üzerinde ise USDT yani Tether kullanarak TRA alınabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala