bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,091.71 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.28 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 606.05 1.40%
solana
Solana (SOL) $ 154.70 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544684 1.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.5133 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158381 1.46%

Trabzonspor Fan Token Yükselir Mi?

BTCHaber TV’nin yeni programı Muhtemel 11’in yeni bölümü yayınlandı. Bu programımız da Emre Özcan ve Erman Yaşar ile birlikte sporu, futbolu ve Fan Token’ları konuşuldu. Ayrıca Trabzonspor’un Fan Tokenlar’ı hakkında konuşuldu.

Fan Token Yükselir Mi?

Erman Yaşar, Emre Özcan’ın uzmanlık alanı olarak gördüğü bir soru ile başladı. Geçtiğimiz hafta yaşanan düşüşlere de değinen Erman Yaşar, Emre Özcan’a Trabzonspor’un çıkarmış olduğu Fan Token’ın durumu hakkında değerlendirme yapmasını istedi:

Emre Özcan şu şekilde yanıt verdi:

Özellikle son bir haftadır ciddi bir yükseliş yaşadı gerçekten. Hatta bütün kulüp tokenları arasında ilk 10’a girdiği söyleniyor. Bundan 4 ya da 5 ay önce 2 buçuk dolar seviyelerinde gördüğümü hatırlıyorum ben Trabzonspor Fan Tokenı’ı. Ayrıca en son burada yine değinmiştik, kesinlikle şampiyonluk çok belirleyici bir unsur. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte aslında bu sezon Trabzonspor Token’ı değerlendirilebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala