bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,690.33 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.40 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 616.44 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529711 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473631 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152217 1.16%

Toyota ve Astar, Blockchain için Ortak Hareket Ediyor

vadvdsvtoyota ve astar blockchain icin ortak hareket ediyor

Polkadot ekosisteminden Astar (ASTR), Web3 Hackathon’unda otomotiv devi Toyota ile ortak hareket edeceklerini duyurdu. Akıllı sözleşmeler ve merkeziyetsiz dApp platformu Astar, Web3 hackathon’unu Twitter üzerinden duyurdu. Söz konusu bu duyuruda dikkat çeken nokta, etkinliğin Toyota tarafından desteklenmesi oldu.

Toyota, DAO Hackathon Aracılığıyla Blockchain’i Keşfedecek

Otomotiv devi Toyota, merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO) geliştiricileri için bir Web3 Hackathon’una dahil olarak blockchain kullanım durumlarını daha derinlemesine araştırıyor.

toyota ve astar blockchain icin ortak hareket ediyorerferf

Astar Network’ün kurucusu Sota Watanabe, Toyota’nın girişime dahil olmasının önemini şöyle yorumladı:

Etkinlik sırasında, Toyota çalışanları için ilk PoC (Kavram Kanıtı) DAO aracını geliştirmeyi hedefliyoruz. İyi bir araç üretilirse, Toyota çalışanları Astar Ağı’ndaki ürünlerle günlük olarak etkileşime girecek.

Yapılan duyuruda, çok uluslu araç şirketinin şirketin operasyonlarını iyileştirme vizyonunu desteklemek için gelişen teknolojiye baktığı için bunun Toyota’nın ilk Web3 etkinliği olduğu belirtildi. Astar Vakfı, Toyota tarafından seçilen kazanan projelerin ödüllendirilmesine gidecek olan etkinlik için 100.000 dolar fon sözü veriyor.

Otomotiv devi, bu hamlesi ile beraber blockchain teknolojisine daha çok dahil olmayı amaçlıyor diyebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala